uFuK Member Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 3 Yaş 37 6 Ocak 2017 #1 Paylaşacağım dediğim yüzük yorum alabilirim temizlemissin diyen arkadaşlar temizleyene kadar gümüş olduğunu bilmiyordum bakır zannediyordum
Paylaşacağım dediğim yüzük yorum alabilirim temizlemissin diyen arkadaşlar temizleyene kadar gümüş olduğunu bilmiyordum bakır zannediyordum
mayhem Co Admin Co Admin Katılım 18 Eki 2015 Mesajlar 5,831 Tepkime puanı 5,494 Puanları 24 6 Ocak 2017 #2 Horozmu var üzerindeki işlemede
uFuK Member Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 3 Yaş 37 6 Ocak 2017 #3 mayhem' Alıntı: Horozmu var üzerindeki işlemede Genişletmek için tıkla ... Horoz hocam bir tomar yada kalın bir dalın üzerinde duruyor
mayhem' Alıntı: Horozmu var üzerindeki işlemede Genişletmek için tıkla ... Horoz hocam bir tomar yada kalın bir dalın üzerinde duruyor
sarıkayalar Bilgili Üye Katılım 7 Mar 2014 Mesajlar 338 Tepkime puanı 48 Puanları 4 6 Ocak 2017 #4 uFuK' Alıntı: Horoz hocam bir tomar yada kalın bir dalın üzerinde duruyor Genişletmek için tıkla ... Ne horozu şahin yada kartal artı gümüş değil elektron gibi geldi bana ( oyun hamuruna mührü basarmsın neymiş)
uFuK' Alıntı: Horoz hocam bir tomar yada kalın bir dalın üzerinde duruyor Genişletmek için tıkla ... Ne horozu şahin yada kartal artı gümüş değil elektron gibi geldi bana ( oyun hamuruna mührü basarmsın neymiş)
uFuK Member Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 3 Yaş 37 7 Ocak 2017 #5 sarıkayalar' Alıntı: Ne horozu şahin yada kartal artı gümüş değil elektron gibi geldi bana ( oyun hamuruna mührü basarmsın neymiş) Genişletmek için tıkla ... Hocam temizlerken bir sarılık oluşuyordu bu dediginizle alakalı olabilirmi
sarıkayalar' Alıntı: Ne horozu şahin yada kartal artı gümüş değil elektron gibi geldi bana ( oyun hamuruna mührü basarmsın neymiş) Genişletmek için tıkla ... Hocam temizlerken bir sarılık oluşuyordu bu dediginizle alakalı olabilirmi
uFuK Member Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 3 Yaş 37 7 Ocak 2017 #6 Ekli dosyayı görüntüle 123214 bu