Dedektorburada Banner Mobile

Yine ben ve tekrar YARDIM.

Dedektorburada Banner Mobile

Brtak

Yeni Üye
Böyle bir taş var elimde yerinden oynatılmış ama.
Alındığı yer koyulduğu yerden çok uzak değil
Merak ettiğim şey acaba kayada birşey olma imkanı var mı ? ☺
Ayrıca öğrendiğim kadarıyla sanırım burası Ermeni bölgesi !

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Brtak

Yeni Üye
Eski yapılar mı var çevresinde
Daha önce açtığım konularda belirttiğim gibi burada birçok işaret var ama hangi birinden bahsedeceğimi bilemiyorum her yerde oyunlu taşlar mevcut bu bölgede birşeyler bulanlar çok şu anda da aktif yaşam alanı burası ama yapı yok gibi dümdüz ve taşlı bölge volkan bölgesi çünkü .

Leon22

Yeni Üye
Kaya ya cihaz tutun ve zemini 50 cm kazın işlek toprak mı değil mi çıkacak ortaya işlek toprak da çanak çömlek parçaları var mı bakın başka işaretler var dediniz varsa yükleyin ustalar yardımcı olacaktır.

Brtak

Yeni Üye
Kaya ya cihaz tutun ve zemini 50 cm kazın işlek toprak mı değil mi çıkacak ortaya işlek toprak da çanak çömlek parçaları var mı bakın başka işaretler var dediniz varsa yükleyin ustalar yardımcı olacaktır.
Yükledim de öyle sadece resimle olacak iş olmadığı söylendi ayrıca cihazlar lazım elimde mevcut Hiç birşey yok . Şimdi ki paylaştığım kayada yerinden oynatılmış evin kenarına konulmuş altını falan kazsam da boş kasa olabilir mi kasa 😄

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
kasaya benzemiyor değil ama başka şeyler de söylüyor bu taş yerinden oynatılmış taşınmış bununla ilgi konuşmaya gerek yok kırıp bak içine belki nasibin vardır