Obenim58
Member
Saygı değer ustalarim.1ay önce güzel bir arazide çubukla bir boşluk tesbiti yaptım.oda olarak düşünme sebebim çöküntünün bariz belli olması.cubuklarim la odanın dikdörtgen olduğunu tesbit ettim.sag elime altın alıp tekrar içersinde dolaştım ve odanın sanırım kuzey kısmı oluyo sari kız tesbit ettim.odanin tam ortasını tesbitleyip çubuklarla çarpı işareti alıp dışa doğru yürüdüm.cubuk açıldı ve tekrar çarpı verdi.boylece derinliğinde 2 .30 civar aldım.guney cephesinden genişçe bir çapta çalışma yaptım ve birkaç katman toprak çıktı.30cm kırmızı toprak.15cm giri beyaz karışımı bir toprak.30cm tekrar toprak.15cm taze inşaat harcı gibi çimento tarzı bir şey.ardindan birbirine geçmeli taşlar ve son olarak kum gibi elenmiş toprak çıktı.yamur yagdigindan öylece bıraktık.2 gün önce bir uğradım olduğu gibi duruyor.ogrenmek istediğim ortağım beni soğutuyor boşa çabalıyoruz diye çubuklara inanmıyorum diyor.hakikaten bu kadar işaret boş olabilirmi.birde çubuklar sarizda bizi yanıltıyor ya bazen odada da yaniltirmi ama kare yada dikdörtgen şekli alıyorum .cevap lütfen bilginize ihtiyacım var