Dedektorburada Banner Mobile

Ustalarım yardım edebilir misiniz

Dedektorburada Banner Mobile

arxprod

Yeni Üye
Yetersiz olduğunu biliyorum fotoğrafların yarın detaylı bir şekilde istediğiniz şekilde cekebilirim ustalarım

Ekli dosyalar

• 639 KB Görüntüleme: 27
  • 873.6 KB Görüntüleme: 26
  • 922.1 KB Görüntüleme: 24

T...Men

Yeni Üye
Tamam ayin tasini ve sunagi bulmussun. Simdi sira yuvarlak oymalarda( Erken Roma metinlerde bu iki yer alir.Ucuncusu ise; yuvarlak oymalar(ates yakilarak olulerin ruhlarina yol gosterilen yerler) ve onlardan cikarak mezara kadar uzanan oyma cizgilerdir. Mezar girislerinin yaninda daha kucuk yuvarlak oymalar veya yarim ay seklinde oyma gorebilirsin.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bunun yakınlarında bir şey aramayın zannedersem çevrede çok güzel bir eski tarihi kalıntılar mevcut ya da güzel bir nekropol alanına girdiğinizi anlatan bir simge şöyle izah edeyim bu alttaki kayayı Kaide kayası olarak düşünün ve onun üstündeki kare oymanın içine yerleştirilmiş bir tabela anlayabileceğiniz şekilde anlatıyorum kısacası kendi görüşüm etrafına yeterli derecede göremediğimiz için buranın bir yere Yani önemli bir yere geldiğinizi anlatan bir tabela olduğunu daha doğrusu daha doğrusu dikili bir not kayası olduğunu düşünüyorum Tabii ki çevreyi biliyorsanız bu dediklerim doğru çıkacaktır etrafta önemli bir şeyler olduğundan eminim ha tabii ki bu medeniyet işlediler ve bizlerin boyunu aşar Sizler çevreyi daha iyi bilirsiniz O yüzden mutlaka oralarda özellikle suya yakın alanlara önemli bir yer olduğunu tahmin ediyorum sevgiler