Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar yardımınıza ihtiyacım var

Dedektorburada Banner Mobile

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Şimdi söylediklerime düzgün cevaplar verirsen ve dediklerimi uygularsan güzel bir yere benziyor kırmızı çember içine aldığım yer bir Çeşme mi ve bu Ağaçlar ne ağacı Resimden pek anlayamadım yaşlı ağaçlar mı ve kırmızı çember için aldım yerlerinde tek tek resimleri gerekiyor Eğer oradaki Çeşme ise çok eski bir Çeşme mi Eski Çeşme ise onun da resimlerini ve bu ağaçların dizilimleri nasıl Bunlar hepsini bir kroki üstünde belirtebilir misin ve buraların Bir ismi var mı çevrede eskiden bir kilise varmıymış ya da Dede mezarı gibi bir yer var mı

Ekli dosyalar

aziz nicolas

Member
Şimdi söylediklerime düzgün cevaplar verirsen ve dediklerimi uygularsan güzel bir yere benziyor kırmızı çember içine aldığım yer bir Çeşme mi ve bu Ağaçlar ne ağacı Resimden pek anlayamadım yaşlı ağaçlar mı ve kırmızı çember için aldım yerlerinde tek tek resimleri gerekiyor Eğer oradaki Çeşme ise çok eski bir Çeşme mi Eski Çeşme ise onun da resimlerini ve bu ağaçların dizilimleri nasıl Bunlar hepsini bir kroki üstünde belirtebilir misin ve buraların Bir ismi var mı çevrede eskiden bir kilise varmıymış ya da Dede mezarı gibi bir yer var mı
Şimdi ustam kırmızı çember olan yer bir çeşme evet 1920 li yıllarda yapıldı ondan önce kayalıkların arasından akmaktaydı su yakın bir fotoğrafı yok malesef ağaçlarda tahminimce 80 veya 100 yıllıktır söğüt ağacıdır kilise olayıda yakınlarda bildiğim duyduğuk bir kilise yok malesef

aziz nicolas

Member
Ustam resimdeki kayalık olan yer yılanın baktığı yöne yakın o işarete benzeyende kayalıkların üzerindeydi bir metre kadar çalışma yaptım örgü taş gibi geldi bana ama sonuç alamayınca boşladım diğer kertenkeleye benzeyende yılanın hemen çaprazında aralarında 20 metre ya vardır yada yoktur

Ekli dosyalar