Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar Hakkında

Dedektorburada Banner Mobile

Ramazan dağ

Yeni Üye
@Ramazan dağ kardeşim saydığın isimlerden 5 tanesinin site ile alakaları net olarak yok. Gittiler, diğerleri gelirmi gider mi Onuda bilmiyorum 🙂 Artık bayrağı yeni arkadaşlarimiz alicak sanırım. Bayram abiye gelince canı sağ olasıca biraz rahatsız bir yere çıkamıyor dua edin..
Gönül Eri ustam Kıymetli ağabeyim. Bayrağı yeniden alacak olan ustalarıma şimdiden başarılar dilerim, eskiler burnumuzda tütüyor birdaha öyle bir ortam olurmu bilemem. RABBİM Bayram ağabeyime sağlık sihhat versin tez zamanda sağlığına kavuşur inş’ALLAH seni gördüğümede çok sevindim.

Ramazan dağ

Yeni Üye
evet size katılıyorum @Ramazan dağ ustam, yinede sitede iyi ustalar var, arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar, hepsine teşekkürler, günlük işlerden bakmaya pek zamanaımız olmuyor rast gele inşallah
Edendi ustam nasılsınız sağlığınız sihhatiniz yerindedir inş’ALLAH. Sitedeki ustalarımızdan ALLAH razı olsun hepside birbirinden kıymetliler şüphesiz, 2020 den beri yeniden geldim fakat çok ustalarımız gitmiş RABBİM selamet versin hepsinede.