Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar Hakkında

Dedektorburada Banner Mobile

Ramazan dağ

Yeni Üye
Selamün Aleyküm cümleten hayırlı geceler dilerim.

Bu platformda geçmiş zamanlarda birbirinden değerli ustalarımız vardı. 2020 yıllarında bir üye paylaşım yaptığı zaman o konuyu çözene kadar uğraşır, sohbet tadında fikir alışverişleri yapar konuyu daha güzelleştirirlerdi. Bildikleri ne varsa esirgemez bu hobiyle uğraşan gönül veren kimler varsa bir damlada olsa nasibini alır bilgiyle donanırdı. Uzun süredir bu ustalarımızı göremiyorum sayfada eskisi gibi konulara gelip yorumlar yapmıyorlar birtek Gönül Eri ustam aktif zannedersem nerede bu insanlar yoksa buldurlarmı ?
Bulupta unuttularmı buraları, yada yaz günlerini değerlendirip arazide kayıpmı oldular ??

Çubuk işini bize aşılayıp ortadan kaybolan Bayram abimede ayrıca sitem ediyorum !

@BulursamKader25 @Trakyalı81 @dadas_25 @bozoklu @Gönül_Eri @Mirkut @TheThing @Kafkaslı @28karayel28 @Keskingöz @uçmuş @uçanhollandalı @mayhem @Turko @kazama @BayKuSs @eser34 @Martini

Son düzenleme:

Efendi51

Editör
evet size katılıyorum @Ramazan dağ ustam, yinede sitede iyi ustalar var, arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar, hepsine teşekkürler, günlük işlerden bakmaya pek zamanaımız olmuyor rast gele inşallah

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
@Ramazan dağ kardeşim saydığın isimlerden 5 tanesinin site ile alakaları net olarak yok. Gittiler, diğerleri gelirmi gider mi Onuda bilmiyorum 🙂 Artık bayrağı yeni arkadaşlarimiz alicak sanırım. Bayram abiye gelince canı sağ olasıca biraz rahatsız bir yere çıkamıyor dua edin..