B bob Yeni Üye Katılım 27 Haz 2017 Mesajlar 18 Tepkime puanı 6 Puanları 3 30 Mar 2019 #1 Selamun aleyküm ustalar ben değerini sormayacağım sadece bilginizden faylalanmak üzere soruyorum bunlar orjinalmidir sizce
Selamun aleyküm ustalar ben değerini sormayacağım sadece bilginizden faylalanmak üzere soruyorum bunlar orjinalmidir sizce
M Marco Bilgili Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 210 Tepkime puanı 21 Puanları 4 30 Mar 2019 #2 bob ustam Hosgeldiniz Çoğunluğu yakın dönem sikkeler. Avusturya, Yunanistan, Belçika,Almanya...Orijinaller. Ustalarimiz daha iyi. Saygilar Sevgiler.
bob ustam Hosgeldiniz Çoğunluğu yakın dönem sikkeler. Avusturya, Yunanistan, Belçika,Almanya...Orijinaller. Ustalarimiz daha iyi. Saygilar Sevgiler.
B bob Yeni Üye Katılım 27 Haz 2017 Mesajlar 18 Tepkime puanı 6 Puanları 3 30 Mar 2019 #3 Eyvallah ustam sağolasın bilgin için bi 100 parça falan var koleksiyoncu arkadaşım istedi benden de bunları dedemin babasından kalma bazılarına da dedem ekleme yapmış orjinallerse vermicem belki ilerde değerlenirler diye
Eyvallah ustam sağolasın bilgin için bi 100 parça falan var koleksiyoncu arkadaşım istedi benden de bunları dedemin babasından kalma bazılarına da dedem ekleme yapmış orjinallerse vermicem belki ilerde değerlenirler diye
M Marco Bilgili Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 210 Tepkime puanı 21 Puanları 4 31 Mar 2019 #4 Ustam sizde 100 parça varsa sizde koleksiyoncu oluyorsunuz zaten. Güzel parçalar. Kalsınlar ustam. Saygilar Sevgiler
Ustam sizde 100 parça varsa sizde koleksiyoncu oluyorsunuz zaten. Güzel parçalar. Kalsınlar ustam. Saygilar Sevgiler
B bob Yeni Üye Katılım 27 Haz 2017 Mesajlar 18 Tepkime puanı 6 Puanları 3 1 Nis 2019 #5 Yok ustam koleksiyoncu değilim ben sadece dededen kalma kendisi istediği için sordum