Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar acil yardım

Dedektorburada Banner Mobile

mehmet.şen

Member
Ustalar bi kardeşimize üç harfliler musallat olmuş bildiğiniz güvenilir hoca varmı ne yapmamız gerekiyor yardımcı alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
kardeş arkadaşında ne gibi 1 haller var veya sıkıntısı nedir ?

sepetkaya

Editör
Ustalar bi kardeşimize üç harfliler musallat olmuş bildiğiniz güvenilir hoca varmı ne yapmamız gerekiyor yardımcı alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
kardesim allah yardimciniz olsun... bunu nasil farkettiniz.. dikkat ceken durumlar neydi.. eger gercekten cin musallat olduysa her vilayetimizde bunu cozecek derin hocalarimiz olduguna inaniyorum..buradaki ustalarimiz eminim seni yonlendireceklerdir.. allah yardimciniz olsun

mehmet.şen

Member
Ustalar simdi bahsettigim kisi enistemin kız kardeşi kizin surekli kendi kendine konusma halleri var evde kim kuran okursa kalkip saldiriyor okumayin diyor misal yaninda oturdugunda kendi icinde dahi kurandan ayet okudugunda kalkip kızıyor bağırıyor okumayin diyor bazen aklı başına geldiginde soruyorsun onlar istemiyor okumanizi diyor durum böyle yardımcı olursanız gerçekten sevap islersiniz...

sepetkaya

Editör
Ustalar simdi bahsettigim kisi enistemin kız kardeşi kizin surekli kendi kendine konusma halleri var evde kim kuran okursa kalkip saldiriyor okumayin diyor misal yaninda oturdugunda kendi icinde dahi kurandan ayet okudugunda kalkip kızıyor bağırıyor okumayin diyor bazen aklı başına geldiginde soruyorsun onlar istemiyor okumanizi diyor durum böyle yardımcı olursanız gerçekten sevap islersiniz...
kardesim durum vahim desene.rabbim yardimcisi olsun. musallat olmaninda otesinde.. bak kardesim senin memleket neresi bilmem ama YOZGAT/Sarikaya ilcesinde bir zat vardir.. suanda adres ve bilgisi elimde degil ulasirsam insallah yazarim.. allah hakkinizda hayirlisini versin.
.

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
İstanbuldaysan veya yakınsan, gidebilirsen seni ulaştırabileceğim biri var kardeşim. Aynı zamanda Doğubayazıtta da sağlam bir alim var. Akrabamdır.

Bu iki alim Allahın izniyle kız kardeşimi musallattan kurtarmışlardır.

Ulaşabilirsen yardım etmekten mutluluk duyarım.
Sevgiler.

deli firat

DOĞACI
Kardeş önceliklen Allah yardımcı olsun eyer bir sakıncası yoksa Hagi ilde oldugunu yaz seni en yakında kim var ona yönlendirelim selametlen

Tombraider

Yeni Üye
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
Başınıza gelen olayı hemen cine şeytana bağlamamak gerek, nöropsikolojik bozukluk olarak nitelendirmelisiniz, yani ilk seçenek hacı hoca değil de bir nörolog, psikiyatr, psikolog olmalı, şizofreni belirtisi konması muhtemel, sözün özü ilk önce bir doktora götürün derim, tekrardan çok çok geçmiş olsun. Saygılar, iyi sabahlar.

mehmet.şen

Member
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ben ıstanbul esenyurta oturuyorum

Blackjest

Member
Allah acil şifalar nasib etsin, ev ahalisi tarafından abdestli ve surekli ayetel kursi okunmasını tavsıye ederim inşallah bir yardımcınız bulunur

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Mesajım tarafına ulaştı mı kardeşim? Sesin çıkmadı. Gelen kutun dolu olmasın? mehmet.şen

Sevgiler.