mehmet.şen
Member
Ustalar bi kardeşimize üç harfliler musallat olmuş bildiğiniz güvenilir hoca varmı ne yapmamız gerekiyor yardımcı alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
kardesim allah yardimciniz olsun... bunu nasil farkettiniz.. dikkat ceken durumlar neydi.. eger gercekten cin musallat olduysa her vilayetimizde bunu cozecek derin hocalarimiz olduguna inaniyorum..buradaki ustalarimiz eminim seni yonlendireceklerdir.. allah yardimciniz olsunUstalar bi kardeşimize üç harfliler musallat olmuş bildiğiniz güvenilir hoca varmı ne yapmamız gerekiyor yardımcı alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
kardesim durum vahim desene.rabbim yardimcisi olsun. musallat olmaninda otesinde.. bak kardesim senin memleket neresi bilmem ama YOZGAT/Sarikaya ilcesinde bir zat vardir.. suanda adres ve bilgisi elimde degil ulasirsam insallah yazarim.. allah hakkinizda hayirlisini versin.Ustalar simdi bahsettigim kisi enistemin kız kardeşi kizin surekli kendi kendine konusma halleri var evde kim kuran okursa kalkip saldiriyor okumayin diyor misal yaninda oturdugunda kendi icinde dahi kurandan ayet okudugunda kalkip kızıyor bağırıyor okumayin diyor bazen aklı başına geldiginde soruyorsun onlar istemiyor okumanizi diyor durum böyle yardımcı olursanız gerçekten sevap islersiniz...
En kısa sürede telefon veya adresi özelden yazacağım efendim. Allah acil şifalar versin.Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ben ıstanbul esenyurta oturuyorum