paylaştiğiniz konuda maddi değeri ile ilgilenmiyorum gibi ek bir ifade goremedim. hangi doneme ait oldugunu sormuşsunuz, dogru..
pusula17 isimli ustamiz paylasimda bulunmus,hatta guzel de yazmis ,sizinde bu konuda daha duyarli olmanizi isterim.burasi forum siz bilgi talep etmissiniz,arkadasimizda bilgisi dogrultusunda yazmis.o zaman yazmayacaksin kardesim. Yada not duseceksin sadece şu ustalar yardimci olsun diye.
Bunlar klasik cevaplar maddi degerinin olup olmadigi ,gercek yada sahte olup olmadigi, hangi doneme ait oldugu,burada yapilmasi gerekenlerin neler oldugu (okutmak mi yoksa muzeye teslim mi) nelerin hak sayilacagi nelerin ihlal sayilacagi,arkadasimiz siz sormadan aciklamis,kimse sizin para degeri ile ilgilenip ilgilenmediginizi bilemez ,dogru mu kardesim,ustadlardan bilgi istedim demissiniz bu arkadasimiz da belki bizim ustadimiz ,dogru mu kardesim, herkesin akli kendine yeter ,kimse kimseye akil vermez tavsiye gorus oneride bulunur, burada yazilanlar "ayet" degil ,kesin dogru illa boyle yapacaksin diye bir kaide de yok,bilgi istedim akil degil demissin, akildan suzgecinden gecirilmeyen bilgiyi ne yapacaksin,bilgiyi sadece akli iradesi olan canlilar verebilir.lutfen uslubumuza dikkat edelim.ben kimsenin avukati degilim bende olsam ayni sekilde cevap verecegimden umarim bu uyarimi dikkate alirsin.