Ustalar s.a. ... Konu başlığında da olduğu gibi ici toprak dolu küp bulduk. Öncelikle konuyu özetleyeyim . küpü bulduğumuz yer bir yamaç ve bu yamacın 200 metre aşağısı cayırlık alan .bu çayırlık alanda 3 adet göze var.. Küpün çıktığı yerde az bir kısmı dışarıda büyük bir siyah taş vardı...çayırlar ve bu yamaçtaki tarla bizim oldugundan bu siyah taşı uzun süredir merak ediyirdum geçenlerde hem çubuk ile hemde dedektör ile yokladım dedektör sinyal vermedi ama çubuk buraya çekti ...bizde işlem yaptık tam 1 metrede büyük bir küp çıktı küpün içi toprak dolu..küpün 30 cm üzerinden başlayıp yüzeye ulaşan siyah taş vardı.. Küpten çıkan toprağı iyice yokladık temizledik suya attık ama içinde hicbir altın emaresi bulamadık..küpü çikardıktan sonra tekrar cubuk tuttum ne o yeri nede küpü gösterdi.şimdi merak ettiğim bu küp ne olabilir..bir işaret olabilirmi tecrübe etmiş ve bilgisi olan ustalara danışırım.. Not
küpün hacmi 18 lt lik bir tenekeden biraz fazlaydı ve sağlamdı içinde yada dışında hiçbir işaret yoktu..güvenlik güçlerini uzaktan görünce onlarında bizi gördüğünü zannedip aceleyle oradan ayrılırken küpü kırmışız farknda olmadan o yuzden foto yok