Z # ZEUS # Yeni Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Eyl 2017 #1 Saygıdeğer üstadlar tek tek için en ideal makina hangisidir görüşleriniz değerlidir teşekkürler
BulursamKader25 Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir. Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 6,666 Tepkime puanı 9,220 Puanları 24 11 Eyl 2017 #2 # ZEUS #' Alıntı: Saygıdeğer üstadlar tek tek için en ideal makina hangisidir görüşleriniz değerlidir teşekkürler Genişletmek için tıkla ... GARRET leri inceleyebilirsin. Ayrıca konunuzu dedektörler bölümüne taşıyorum bilginiz olsun. Bizzat kullanmaya devam eden ustalar ellerindeki makina hakkında bilgi verirlerse size faydalı olur.
# ZEUS #' Alıntı: Saygıdeğer üstadlar tek tek için en ideal makina hangisidir görüşleriniz değerlidir teşekkürler Genişletmek için tıkla ... GARRET leri inceleyebilirsin. Ayrıca konunuzu dedektörler bölümüne taşıyorum bilginiz olsun. Bizzat kullanmaya devam eden ustalar ellerindeki makina hakkında bilgi verirlerse size faydalı olur.
Z # ZEUS # Yeni Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Eyl 2017 #3 Teşekkürler üstadım