Tecrübesi olan arkasaşların tavsiyesi gerek

kertenkele

Editör
ustalar mala mı proton elic 16 veya sır 6000 mi ne öyle birşey bunun hangisini tecrube ettiniz hangisini tavsiye edersiniz çünkü bu makinadan alıp piyasanın yarı fiyatına bakıcam tabi kendimde kullanıcam sebebi adam 2 yere bakmaya 30 bin istiyo insaf biraz bu nedir makinayı avrupadan getirdicem orda birazdaha uygun

kertenkele

Editör
Bu cihazların metali ve boşlugu goreni yokmu

oymak beyi

Bilgili Üye
ustalar mala mı proton elic 16 veya sır 6000 mi ne öyle birşey bunun hangisini tecrube ettiniz hangisini tavsiye edersiniz çünkü bu makinadan alıp piyasanın yarı fiyatına bakıcam tabi kendimde kullanıcam sebebi adam 2 yere bakmaya 30 bin istiyo insaf biraz bu nedir makinayı avrupadan getirdicem orda birazdaha uygun
neden proton elic 16? diger seriler degilde 16?

kertenkele

Editör
Sır 4000 ve mala arasında fark varmı bu ikisine takıldım karar verdim ama normalde mala düşündüğüm cihaz ama sır 4000 birazda ugun fiyatı malaya göre sır 4000 nasıl bilgisi olan yardımcı olursa makbule geçer

kertenkele

Editör
Arkadaslar bu cihazlara yuksek gerilim hatları zarar veriyormu ve yer altı elektrik kabloları

oymak beyi

Bilgili Üye
Protonda 16 anten var yeni gelişmiş model diyerekten onu sordum
proton kullandim. proton alacaksan tek problu al. diger çoklu olanları tavsiye etmem. anten çok diye daha iyi diye düşünme ustam. ayrica proton kullanmak ve yorumlamak kolay görünüyor ama degil, bilen birinden kesinlikle egitim almalisin..
diger sorunuz : evet proton yüksek gerilimden manyetik alandan etkilenir.

diger cihazlar hakkinda bilgim yok. sadece mala nin da yorumlamasinin gerçekten tecrübe istediğini duydum.
aldığın karar hayrına olsun ustam. bol şans.