Kullanıcı Moderatör Moderatör Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 1,068 Tepkime puanı 11 Puanları 0 4 Haz 2017 #1 Selamlar ustalarım. Şu anda Bloomberg HT kanalında Ayhan Sicimoğlu'nun sunduğu bir program oynuyor. Tarihi bilgilenme açısından tavsiye edilir bir programdır. Zamanı olana izlemeli. Sevgiler.
Selamlar ustalarım. Şu anda Bloomberg HT kanalında Ayhan Sicimoğlu'nun sunduğu bir program oynuyor. Tarihi bilgilenme açısından tavsiye edilir bir programdır. Zamanı olana izlemeli. Sevgiler.
Kullanıcı Moderatör Moderatör Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 1,068 Tepkime puanı 11 Puanları 0 4 Haz 2017 #2 Evet söz konusu program bitti. Bu arada Habertürk TV'de Öteki Gündem programını da izleyebilirsiniz. Şu an oynuyor. Geç vakitlere kadar güzel olaylardan konuşulur. Tavsiyedir. Sevgiler.
Evet söz konusu program bitti. Bu arada Habertürk TV'de Öteki Gündem programını da izleyebilirsiniz. Şu an oynuyor. Geç vakitlere kadar güzel olaylardan konuşulur. Tavsiyedir. Sevgiler.
T timur964 konularim Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 5,333 Tepkime puanı 1,211 Puanları 18 Yaş 60 Konum Aydın Didim 4 Haz 2017 #3 ben de ülkü tv de sıra dışı programını seyrediyorum tavsiye ederim