Ozanrenasc Bilgili Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 319 Tepkime puanı 102 Puanları 7 Konum Yüksekova 15 Ocak 2021 #37 jeolog' Alıntı: Cok ufaklar fotograftan anlayamiyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam değişik bişeye benziyor mallesef
jeolog' Alıntı: Cok ufaklar fotograftan anlayamiyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam değişik bişeye benziyor mallesef
Ozanrenasc Bilgili Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 319 Tepkime puanı 102 Puanları 7 Konum Yüksekova 15 Ocak 2021 #38 jeolog' Alıntı: Cok ufaklar fotograftan anlayamiyorum Genişletmek için tıkla ... Hakkaride yoktur böyle taşlardan anlayan ben istanbuldayım bi yer önerme şansın var mıdır
jeolog' Alıntı: Cok ufaklar fotograftan anlayamiyorum Genişletmek için tıkla ... Hakkaride yoktur böyle taşlardan anlayan ben istanbuldayım bi yer önerme şansın var mıdır
jeolog Uzman Katılım 1 Tem 2016 Mesajlar 2,536 Tepkime puanı 3,490 Puanları 23 Konum Muğla 15 Ocak 2021 #39 Ozanrenasc' Alıntı: Hakkaride yoktur böyle taşlardan anlayan ben istanbuldayım bi yer önerme şansın var mıdır Genişletmek için tıkla ... Istanbul Teknik Universitesi Maden Fakultesi
Ozanrenasc' Alıntı: Hakkaride yoktur böyle taşlardan anlayan ben istanbuldayım bi yer önerme şansın var mıdır Genişletmek için tıkla ... Istanbul Teknik Universitesi Maden Fakultesi
Ozanrenasc Bilgili Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 319 Tepkime puanı 102 Puanları 7 Konum Yüksekova 16 Ocak 2021 #40 jeolog' Alıntı: Istanbul Teknik Universitesi Maden Fakultesi Genişletmek için tıkla ... Eywallah teşekkür ederim ustam
jeolog' Alıntı: Istanbul Teknik Universitesi Maden Fakultesi Genişletmek için tıkla ... Eywallah teşekkür ederim ustam