Dedektorburada Banner Mobile

Power Pulse Gradyometre ile Yeraltının Derinliklerine İnen Teknoloji!

Dedektorburada Banner Mobile

james

Aktif Üye
Merhaba Define Dostları, Yeniden Birlikteyiz!
Sevgili arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra sizlerle yeniden buluşmanın ve bu değerli bilgi paylaşım platformuna tekrar katkı sunabilmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum. Bu uzun soluklu ara, eşimin geçirdiği ağır bir hastalık ve vefat sürecinden kaynaklandı. Hayat, bize her şeyden önce sevdiklerimizin sağlığını ve varlığını hatırlattı. . Bu zorlu dönemde anlayışınız ve sabrınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi, hem burada hem de sahada, enerjim ve bilgi birikimimle yeniden aranızdayım.

Ayrı kaldığımız süre içerisinde teknoloji durmadı; yeraltı görüntüleme ve araştırma sistemleri inanılmaz bir hızla gelişmeye devam etti. Sizlere bu yeni dönemdeki ilk yazımda, özellikle manyetometreler, gradyometreler ve Sürekli Dalga (CW) Radarlarındaki son gelişmelerden bahsetmek istiyorum. Amacım, hem yeni başlayan hem de tecrübeli araştırmacıları bu çağdaş teknolojiler hakkında bilgilendirmek.
Sitenizdeki ürünleri inceledim, gradiometre ve yeni tasarladığınız dedektör dikkatimi çekti daha öncede forumda çalışmalarını paylaştınız bu konularla da bilginiz olduğu aşikar. Benim anlamadım ürünlerinizin test videolarınız yok cihazların özelliklerini yazmakla ben dahil kimse ikna olmaz veya iş yapacağından emin olamayız.
Bir arazi kiralayıp kepçeyle test alanı yaptırıp 2 metreye bir küp içi metal dolu, mezar tarzında bir yapı, direk toprağa temas eden bir metal büyük küçük vs... yapmak videoları youtube yüklemek çok mu zor ??? hem gradiometreyi test edin hem dedektörü ki inandırıcılığı olsun açıkcası benim ikisinede ihtiyacım var ama video olmazsa güvenip almayı düşünmüyorum içerisinde şu sensör bu sensör var deseniz bile biz açıp bakamıyoruz veya o bilgimiz yok . Arazi test videolarını görmeden artık hiçbir firmanın siz dahil cihazını almayı düşünmüyorum. umarım en kısa zamanda videolar gelir bizde burada destek verir iş yaparsa hep beraber iş yaparız.
@BayKuSs @Gönül_Eri @Birisi37
@ELEKTRONİK USTA

Son düzenleme: