Ekli dosyayı görüntüle 316954
Ekli dosyayı görüntüle 316955
Resimler çok iyi değil Net resim atarsanız iyi olur gördüğüm yerleri işaretledim
Ustam fotoğrafa buranın göre sağ tarafı şelaleye iniyor, bu yamaç da her yer aynı iken bu kısmın kaya renkleri farklılık gösteriyor diye çektim bende, yukarıda işaretledin haç'a benzeyeen yeride yakıdnan çekmiştim eke ekliyorum, ama ben sizin kadar anlamam ama doğala benzettim
Ustam zaten şu kapı gibi görünen yerin resmini arkadaşım gösterdi diye bu bölgeye bi gidelim dedim, gittiğimizde aynen bahsettiğin gibi koridor gibi oraya çıkan bir yol gibi, çıkması çok zor eğimi çok zor,Bakın bu koridor buraya özel yapılmış daha ilerisi basamaklar ile çıkılıyor. Burayı ihmal etmeyin ve gizemi çözün. Basamakların ulaştığı yeri iyi analiz edin.ve oranın daha yakın resimlerini ekleyin
Ustam kaya yapısı genelde böyle buranın bir çok oyma var gibi ama çoğunlukla doğal gibi, ve işaretlediğin yerlere tırmanmak gerçekten imkansız gibiBu resime biraz zaman ayirdim. Sari renkli yerlerde kare ve yuvarlak oyma var mi? diye kontrol et,emin olduktan sonra; mavi yerlerde sert lastik cekicle bosluk kontrolu yap.
Ustam deve için tamamen ayrı bir gün gideceğiz, ben çok uzaklardan doğala benzetmiştim ama sizler kadar anlayamam, siz bir şeyler görmüş iseniz deveye ayrı bir gün gidip dediğiniz şekilde fotoğraflayacağım.Ekli dosyayı görüntüle 316960 biraz daha yakın bütün deveyi alacak şekilde net resim atarsan 6 tarafını çek sana noktayı vereyim eğer daha önce alınmamışsa