Dedektorburada Banner Mobile

Pazar Gezimizde Dikkatimiz çeken yerler ve Şelale

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Member
Bu resime biraz zaman ayirdim. Sari renkli yerlerde kare ve yuvarlak oyma var mi? diye kontrol et,emin olduktan sonra; mavi yerlerde sert lastik cekicle bosluk kontrolu yap.

Ekli dosyalar

PReSCoLD

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 316954

Ekli dosyayı görüntüle 316955
Resimler çok iyi değil Net resim atarsanız iyi olur gördüğüm yerleri işaretledim

Ustam, bu işaretlediğin kapı gibi yere zar zor çıktık, fotoğrafta belli olmuyor ama eğimi 70 derece filandı, üstüne çıktığımızda ise, buraya devam edin diye kırmızı ile işaretlediğin yer vardı,
Taşları biraz çıkarttık ama el ile tek kol giriyor yer dar tek ayak üstünde durup çıkartabiliyorduk, bayağı zorlu bir yer yani,

Ayrıca yine oranın üstünde eke eklediğim işaret vardı aşağıyı gösteren, gösterdiği yerde pirinç çubuk ile boşluk veriyordu.

Ekli dosyalar

• 672.4 KB Görüntüleme: 2

PReSCoLD

Yeni Üye
Ustam fotoğrafa buranın göre sağ tarafı şelaleye iniyor, bu yamaç da her yer aynı iken bu kısmın kaya renkleri farklılık gösteriyor diye çektim bende, yukarıda işaretledin haç'a benzeyeen yeride yakıdnan çekmiştim eke ekliyorum, ama ben sizin kadar anlamam ama doğala benzettim

Ekli dosyalar

PReSCoLD

Yeni Üye
Bakın bu koridor buraya özel yapılmış daha ilerisi basamaklar ile çıkılıyor. Burayı ihmal etmeyin ve gizemi çözün. Basamakların ulaştığı yeri iyi analiz edin.ve oranın daha yakın resimlerini ekleyin
Ustam zaten şu kapı gibi görünen yerin resmini arkadaşım gösterdi diye bu bölgeye bi gidelim dedim, gittiğimizde aynen bahsettiğin gibi koridor gibi oraya çıkan bir yol gibi, çıkması çok zor eğimi çok zor,
Oranın üstünde bunlar var, eke ekliyorum:

Ekli dosyalar

PReSCoLD

Yeni Üye
Bu resime biraz zaman ayirdim. Sari renkli yerlerde kare ve yuvarlak oyma var mi? diye kontrol et,emin olduktan sonra; mavi yerlerde sert lastik cekicle bosluk kontrolu yap.
Ustam kaya yapısı genelde böyle buranın bir çok oyma var gibi ama çoğunlukla doğal gibi, ve işaretlediğin yerlere tırmanmak gerçekten imkansız gibi
Fotoğrafta belli olmuyor ama eğim çok dik düz duvar gibi nerdeyse

PReSCoLD

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 316960 biraz daha yakın bütün deveyi alacak şekilde net resim atarsan 6 tarafını çek sana noktayı vereyim eğer daha önce alınmamışsa
Ustam deve için tamamen ayrı bir gün gideceğiz, ben çok uzaklardan doğala benzetmiştim ama sizler kadar anlayamam, siz bir şeyler görmüş iseniz deveye ayrı bir gün gidip dediğiniz şekilde fotoğraflayacağım.

• Beğen
Tepkiler: nik