K Ketum Member Katılım 13 Haz 2018 Mesajlar 39 Tepkime puanı 4 Puanları 3 27 Ara 2018 #1 Ekli dosyayı görüntüle 227050Ekli dosyayı görüntüle 227049çok yol katmek lazım çook!!!:S:
uçanhollandalı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 7 May 2014 Mesajlar 1,227 Tepkime puanı 1,697 Puanları 20 27 Ara 2018 #2 Asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı,şans oyunlarında bile hile yapılan bir ülkede o parayı sana yedirmezler.
Asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı,şans oyunlarında bile hile yapılan bir ülkede o parayı sana yedirmezler.
K Ketum Member Katılım 13 Haz 2018 Mesajlar 39 Tepkime puanı 4 Puanları 3 27 Ara 2018 #3 uçanhollandalı' Alıntı: Asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı,şans oyunlarında bile hile yapılan bir ülkede o parayı sana yedirmezler. Genişletmek için tıkla ... Yok. Onun farkındayım zaten şikayet ettiğim konu da bu. Bir de bu miktarlarda ödül verseler millet her yeri talan eder diye de düşünüyor olabilir devlet, defineci çıkarsın ben çökeyim bir taşla iki kuş diye düşünülüyor herhalde.
uçanhollandalı' Alıntı: Asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı,şans oyunlarında bile hile yapılan bir ülkede o parayı sana yedirmezler. Genişletmek için tıkla ... Yok. Onun farkındayım zaten şikayet ettiğim konu da bu. Bir de bu miktarlarda ödül verseler millet her yeri talan eder diye de düşünüyor olabilir devlet, defineci çıkarsın ben çökeyim bir taşla iki kuş diye düşünülüyor herhalde.
T timur964 konularim Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 5,333 Tepkime puanı 1,211 Puanları 18 Yaş 60 Konum Aydın Didim 27 Ara 2018 #4 bu ayaksız uçup gidecek hayvancığa çok vermişler