Dedektorburada Banner Mobile

N işareti ?

Dedektorburada Banner Mobile

Arslanbek

Yeni Üye
Kaya kroki kayası Alanda bir tane mahzenin var. Kabartma üçgen var. Başından beri görüyorum da arkadaki kesme taşın toprakta duruş şekli beni burası soygun yemiş düşüncesine itti. Buranın sağ tarafında derede olucak...
Kaya kroki kayası Alanda bir tane mahzenin var. Kabartma üçgen var. Başından beri görüyorum da arkadaki kesme taşın toprakta duruş şekli beni burası soygun yemiş düşüncesine itti. Buranın sağ tarafında derede olucak...
Hocam sağli sollu dere bu işaret tam tepenin ucuna yapilmiş mahzeni nasıl aramaliyim boşluk tespitimi yapmam gerekiyor

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Hocam gittiğim zaman çekip yükleyeyim dağ yamacında olduğu için biraz zor arazi kayaya çizdiğiniz çizikler nedir
N harfi ve Üçgen çerçeve içine alınmış. Bir nevi kitabe gibi cerçevelemiş. Bu dereler kayaya ne kadar mesafedeler ? Mahzen çok uzakta olamaz. Eğer dereler yakınsa dereden bu bölgeye mahzene giriş olur. Çevreyi görmeyi bu yüzden istedim...

Arslanbek

Yeni Üye
N harfi ve Üçgen çerçeve içine alınmış. Bir nevi kitabe gibi cerçevelemiş. Bu dereler kayaya ne kadar mesafedeler ? Mahzen çok uzakta olamaz. Eğer dereler yakınsa dereden bu bölgeye mahzene giriş olur. Çevreyi görmeyi bu yüzden istedim...

Ekli dosyalar

Arslanbek

Yeni Üye
Kırmızı işaretli yer işaretin bulunduğu yer hocam video var da onu yukleyemedim URL kabul etmedi heralde foto cektiğim yerde diğer tepenin ucu