Dedektorburada Banner Mobile

Müthiş bir harita arşivi

Dedektorburada Banner Mobile

dersu

Bilgili Üye
Gönül isterdi ki define haritaları olsun,
Süper bir arşiv, çözünürlükler de oldukça tatmin edici, sitenin içinde kayboldum diyebilirim.
Haritaların yanı sıra birçok döküman da içeriyor.
Piri Reis haritalarına özellikle bayıldım. Site içi arama yapılabiliyor.
Umarım hoşunuza gider.

https://www.davidrumsey.com/luna/servlet/detail/RUMSEY~8~1~37663~1210653

Son düzenleme:

dersu

Bilgili Üye
LUNAversal Viewer. Çok çeşitli Türkiye haritaları ve 3 ya da 4. Sayfadan itibaren Piri Reis haritalarını bulabilirsiniz

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
hee bide pirireisin haritasinda bahsi gecen kirmizi sacli kafali sapkali herneyse iste onun efsanesi var..burda iyibilenler var bahsini acmislardi..

dersu

Bilgili Üye
hee bide pirireisin haritasinda bahsi gecen kirmizi sacli kafali sapkali herneyse iste onun efsanesi var..burda iyibilenler var bahsini acmislardi..
O konuda hiçbir malumatım yok üstad, sizden duydum şimdi. Sitedeki haritalardan bazılarını oldukça eski bir konuda görmüştüm, başka bir şey için araştırma yaparken menbağına denk gelince paylaşayım dedim. Aslında roma imp. anadolu ticaret yollarını araştırıyorum, sizin arşivde vardır bir şeyler belki.

sef_er

Operatör
dersu konuyu açman iyi oldu, ve halen baglantilar guncel, tsk

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
O konuda hiçbir malumatım yok üstad, sizden duydum şimdi. Sitedeki haritalardan bazılarını oldukça eski bir konuda görmüştüm, başka bir şey için araştırma yaparken menbağına denk gelince paylaşayım dedim. Aslında roma imp. anadolu ticaret yollarını araştırıyorum, sizin arşivde vardır bir şeyler belki.
sorun yok buluruz biseyler...o bahsettigim.kizil sacliyi deccal ve yasadigi yer olarak yorumlayanlar var...iyibilirler