kazama ustam eyvallah maaşallah abim, eselemmiş gibi yere oraya gitmedim ama cook uzun sure burâlara böyle yağmur yağmamış , toprakta göçük olabilir, dolgu toprak olabilir Diye düşündüm, bir arkadaşın tapulu arazisi, üstteki 7 gibi. Yerin ortasinda bir taş tümsek var horasan orasi, birde 7 gibi yerin asağı inen kıvrımlı kanalın sağ tarafı sırt çok güzel abiciğim, teşekkür ediyor hayırlı geceleer diliyorumŞüpheli vaziyetler ;
Tepedeki tek ağaç
Sivri burun ,
Çalılarla kaplı düzlükteki yuvarlağımsı alan ,
Köşede köstebek izleri![]()
@Apollon01 orasını neden eşelemişler gittinmi o tarafa ?
kazama ustam eyvallah maaşallah abim, eselemmiş gibi yere oraya gitmedim ama cook uzun sure burâlara böyle yağmur yağmamış , toprakta göçük olabilir, dolgu toprak olabilir Diye düşündüm, bir arkadaşın tapulu arazisi, üstteki 7 gibi. Yerin ortasinda bir taş tümsek var horasan orasi, birde 7 gibi yerin asağı inen kıvrımlı kanalın sağ tarafı sırt çok güzel abiciğim, sizde çizmişsiniz, diger cizdiğiniz yerde on numara, teşekkür ediyor hayırlı geceleer diliyorumŞüpheli vaziyetler ;
Tepedeki tek ağaç
Sivri burun ,
Çalılarla kaplı düzlükteki yuvarlağımsı alan ,
Köşede köstebek izleri![]()
@Apollon01 orasını neden eşelemişler gittinmi o tarafa ?
Yaşantı üstte varmış ustam, aşağı dere oluyor 400 metre aşağıda bir ırmak da var nik dere ırmağa karışıyorEskiden göl miş burası çevrede yaşantı varmı usta