Dedektorburada Banner Mobile

Küçük bir merak !

Dedektorburada Banner Mobile

Brtak

Yeni Üye
Sizce ne olabilir bu taş baya değişik duruyor ayrıca
Benim aklım biraz karışmış olabilir maruz görün lütfen burası volkanik alan olduğu için birçok oyuk mevcut doğal mı değil mi bir türlü kestiremiyorum :( ( 2. Resimde yağmur sonrası çekilmiş resim) @OZY.YA

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

İsmailozgul6321

Aktif Üye
Sizce ne olabilir bu taş baya değişik duruyor ayrıca
Benim aklım biraz karışmış olabilir maruz görün lütfen burası volkanik alan olduğu için birçok oyuk mevcut doğal mı değil mi bir türlü kestiremiyorum :( ( 2. Resimde yağmur sonrası çekilmiş resim)
Bölge olarak neresi burası kardeşim

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bu taş ne kadar büyük başka bir yapının parçası olma ihtimali var mı ?

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Kaya'nın kendisi volkanik ve lapya doğal oluşum bir kaya... Doğal olmasaydı dahi seyyar olması hasebiyle yine bir işe yaramiycakti... Buraya emek vermeyin en iyisimi...

Brtak

Yeni Üye
Kaya'nın kendisi volkanik ve lapya doğal oluşum bir kaya... Doğal olmasaydı dahi seyyar olması hasebiyle yine bir işe yaramiycakti... Buraya emek vermeyin en iyisimi...
Bu taşı değişik gördüğümden sormak istedim yoksa bakacak olursak açık açık çizme olan işaretler de mevcut ,

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
köklüce toprağa bağlıysa üzerine konuşalım değilse seyyar ise önemi yok kim bilir nereden geldi ama şöyle bir şey var orada kesinlikle sizin bulmanızı bekleyen güzellikler var demektir