evet onlar tamam. tespitimde tamam sadece başlamadan önce hangi dualar okunmalı ve ne tür önlemler alınmalıdır. lütfen yardım edermisinizBence önce emniyet ve de doğru tespit
Rabbinle içinden samimi şekilde konuş ve iste sonra bildiğin duaları oku en sonunda yine içinden Rabbim bu okuduğum surelerinin hatrına kalbimdeki sevginin iyiliğin hatrına sen beni burada koru, gözet ve muhaffak eyle de ve ya allah bismillah de ve başlaevet onlar tamam. tespitimde tamam sadece başlamadan önce hangi dualar okunmalı ve ne tür önlemler alınmalıdır. lütfen yardım edermisiniz
Abdestin olsun 3 kulfu bir elham . Besbeleyi başta çek sonrası nasip .
hepinize çok teşekkür ederim. ilgilendiginiz için iyi akşamlar.Rabbinle içinden samimi şekilde konuş ve iste sonra bildiğin duaları oku en sonunda yine içinden Rabbim bu okuduğum surelerinin hatrına kalbimdeki sevginin iyiliğin hatrına sen beni burada koru, gözet ve muhaffak eyle de ve ya allah bismillah de ve başla
AMÎNAbdestin olsun 3 kulfu bir elham . Besbeleyi başta çek sonrası nasip .
hiç bereketi kalmadi desem yeridir@Kamhi Leonard mumarek nerelerdesin yav ramazanda bu işler bereketli olur diyorlar sen nediyorsun![]()
onu hic söyleme o zaten ayrı bir dertSorma camilerede gidemiyoruz duzelicek inşallah az sabır![]()