Buraya alışmışız kısa bi sürede olsa giremeyince yokluğunu hissettik sayın admin ?Merhaba arkadaşlar, xenforo geçişte sorun yaşadık. şu an böyle devam edeceğiz. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dileriz. iyi forumlar dilerim.
Yok resim küçük yok eklenti acilmiyor beni kimse beğenmiyor diyip duruyordunAllah ta içimi biliyor ya olmadığına çok sevindim![]()
Başka yerlere derken ?Yok resim küçük yok eklenti acilmiyor beni kimse beğenmiyor diyip duruyordunbencede boyle iyi katiliyorum sana . Bu site agir gelir baska yerlere benim fikrim bu yönde
![]()
özel mesaj kutumu da boşaltmışsınız, eyvallahMerhaba arkadaşlar, xenforo geçişte sorun yaşadık. şu an böyle devam edeceğiz. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dileriz. iyi forumlar dilerim.
olur böyle şeyler geçicidir resim yuklemeyi eskiye çevirme imkanı varsa çok rahat olacaktır ticari kaygısı yoksa tabi hızlı resimi aradan kaldırsak eski gibi direk yuklesek avrupanın 1 numaralı sitesineMerhaba arkadaşlar, xenforo geçişte sorun yaşadık. şu an böyle devam edeceğiz. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dileriz. iyi forumlar dilerim.
özel mesaj kutumu da boşaltmışsınız, eyvallah
kaç zamandır boşaltayım diyordum kısmet sizeymiş
:72:
neyse, kıyak olarak mesaj sayımın üst limitini 200 yaparsanız fit oluruz
![]()
sizin icin iyi olmus fakat ben baya rahatsiz oldum bu olaydan ustalarimdan gelen tavsive mesajlarim hep silinmis ara ara acip ne demisti diye ne anlatmaya calismisti diye oradan bakiyordum hep kulagima kupe olsun buda gelen mesaji kendi telime kayit edip orayi bosaltmak lazimözel mesaj kutumu da boşaltmışsınız, eyvallah
kaç zamandır boşaltayım diyordum kısmet sizeymiş
:72:
neyse, kıyak olarak mesaj sayımın üst limitini 200 yaparsanız fit oluruz
![]()