Dedektorburada Banner Mobile

İşçilik ?

Dedektorburada Banner Mobile

İnnovia

Aktif Üye
Bu nasıl bir site yazmışsın ama emin ol sitedekiler de sana bu nasıl bir resim diyordur. Yarısı karalanmış, ne olduğu belli olmayan bir resme kim nasıl cevap vermeli? Düşün araç satacaksın ama aracın sadece motoruna ait bi tane resim yükleyip sonrada bu aracı neden kimse almıyor gibi bisey sizinki

HAYATOL

Yeni Üye
Bu nasıl bir site yazmışsın ama emin ol sitedekiler de sana bu nasıl bir resim diyordur. Yarısı karalanmış, ne olduğu belli olmayan bir resme kim nasıl cevap vermeli? Düşün araç satacaksın ama aracın sadece motoruna ait bi tane resim yükleyip sonrada bu aracı neden kimse almıyor gibi bisey sizinki
Ben bu resimde işşçilik var mı yok mu diye paylaştım kardeş detaylı bilgi için fotoğrafın yetersiz olduğunu bende biliyorum.Bir arkadaş çekmiş fotoyu ondan karaladim eğer arkadaki kayada işçilik var diye yorumlanirsa gidip detaylı bakacam zaten siteye gelince ya kimse bir şey bilmiyor yada yorum yapmak istemiyorlar.

mayhem

Co Admin
Co Admin
Merhaba anlık sohbet kanalı gibi düşünme siteyi gün içinde yazarlar düşüncelerini arkadaşlar konuyu gördükce fikrim işçilik var siz yeterki detaylıca resimleyin bölgeyi iyi forumlar.

jeolog

Uzman
Fotografta iscilik var :) orasi kesin.
Duvar gibi gorunuyor, karalama ile duvar sinirinda altta yere yakin yerde zemine paralel giden bir taban (belkide tavan) gorunuyor. Ama net diyemiyorum gorselin durumundan dolayi.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Evet işçilik bariz var. Konuyu fotoğraflarla açıklamalı bilgilerle devam etme durumun nedir?