Selamın Aleyküm kıymetli ustalar sizi görmek güzel umarım iyisinizdir her gün geziniyorum buralarda konular dağılmasın diye her yerde yazamıyorum burası sanki müsait
Bazen diyorum Ayasofya dan giriyim Kadıköy'den çıkayım sonra dur bir çay içeyim sonra düşünürken bir bardak daha sonra bir tane daha saat geç olmuş yarın akşam bakarız derken yıllar geçip gidiyor.
@EkoMert ustalarımızı kızmakta haklı Siz de biraz sakin tavırla cevap verebilirsiniz Her şeyden önce resmimiz net değil Sonra işaretleri kendinizi çizmeniz doğru değil bırakın onu görecekler görsün ben şimdi kykleye almıyorum da siz demişsiniz ya burada kaynak var diye bu kaynak çok eski bir kaynak mıdır yanında başka emareler var mıdır çok yaşlı ağaç gibi Meyve veren ağaç gibi bunları bir söyler misin Tabii ki burada Bizler sizlere yardım etmek içim varız herhangi bir ücret aldığımız da yok ama iyi günümüzde ama kötü günümüzde sizlerle yardımcı olmaya çalışıyoruz Sizler de biz anlayışla karşılayın siz önce bir benim dediklerimi düşünün var mı bu Dediklerinden bir şeyler orada