Dedektorburada Banner Mobile

İşaretler Nasil Çözumu yardim

Dedektorburada Banner Mobile

EkoMert

Yeni Üye
IMG-20251127-WA0010.jpg
İIMG_20251130_013703.jpg
Selamlar
İsaretin sag tarafi 4-5 metre yani kucuk şelale var
Altinda kaynak suyu cikiyor sag taraf orman yolu yorumlarinizi bekliyorum

EkoMert

Yeni Üye
Not: burada calisma yapmislar isaretleri parcalayip taslari kirmislar

sanal defineci

Editör
fotorafın sağına doğru işlem yap ...kapalı mağara kurt ini gibi bişey olmalı....burda tek bi yorumun yok..bu işte usta olmaya da gerek yok..fikir beyan edebilirsin..burdaki insanlar karşılıksız yardım ediyor..site sahibi belki üç beş kuruş kazanıyordur orasını bilemem..kısacası bizde niye yardım ediyoruz onuda bilmiyorum..bak ben o kadar yorum yapıyorum .bu sitede hiç konu açıp yardım istemedim..ne belalı işlere bulaştıkta gene konu açıp fikir almadık..akıl akıldan üstündür derler belki hata ettik..ama dediğim gibi bu keyfi bi şey..ister yorum yap ister yapma..

sanal defineci

Editör
ikincisi bu sitede en çok rasladığım olay şu..adam bi işarete raslıyor ..siteye üye olup yardım istiyor..işi bittimi koy gözüne rahvan gitsin misali bi daha araki bulasın..insan bi teşekkür eder..oda yok..kimseden para pul talebimizde yok..allah karşımıza çıkardı deyip yardım ediyoruz..açıkça söyleyeyim ...yani yaptığımız akkıllı işi değil..kendi çorbamıza kan doğruyoruz..memlekette açılmadık yer kalmadı..sağolsun ustalar kurcalamadık gedik bırakmıyor.☺.adını sanını bilmedikleri adamlara teknik bilgi veriyorlar..niye...belki bi hayır duası alırım diye..ha şuda var çoğu bi şeye raslamıyordur..zaten yorum yapanlarda olabilir mi mantığıyla yorum yapar..illaki her yerden define fışkırmıyordur..orası kesin..yani bi meclis gibi düşün..her kes fikrini beyan ediyor..aklınca teori ortaya koyuyor..doğru ve ya yanlış..hayatında bu işin kıyısından bile geçmese de olur.. bi fikirdir..bu işin feriştahı olmaya da gerk yok...

T...Men

Member
fotorafın sağına doğru işlem yap ...kapalı mağara kurt ini gibi bişey olmalı....burda tek bi yorumun yok..bu işte usta olmaya da gerek yok..fikir beyan edebilirsin..burdaki insanlar karşılıksız yardım ediyor..site sahibi belki üç beş kuruş kazanıyordur orasını bilemem..kısacası bizde niye yardım ediyoruz onuda bilmiyorum..bak ben o kadar yorum yapıyorum .bu sitede hiç konu açıp yardım istemedim..ne belalı işlere bulaştıkta gene konu açıp fikir almadık..akıl akıldan üstündür derler belki hata ettik..ama dediğim gibi bu keyfi bi şey..ister yorum yap ister yapma..
Dogru sozlere ne demeli.... ''bir hayir duasi'' bir ''tesekkur ederim'' denilmesi yeterde artar bile. Ayrica zoraki isaret cikarmanin da kimseye faydasi olmaz. ''kurt basi'' buna ornek. Halbuki kaya ve taslarin yapisini incelese bu arkadas... oda gercege vakif olacaktir.

Ledun

Editör
Konuyu silebilirsiniz burada bu islerden anlayan yok iyi gunler
Biliyordun da neden geldin, sorular sordun, bir de hakaret etmişsin.
Çok ayıp.

Gelelim işaretinizin çözümüne;
Orada dolaşırken ayakkabın yırtılır.
Hah işte o nokta sizin işlem yapacağınız nokta.
Ton ton en az 1 ton.
Kolay gelsin.