Gozunde sorun mu var isaretler isaretli bilene işareti vardı ki şu haliyle bunlara işaret denmez
Tavrın hoş değil. bu uzaklıktan doğal gibi gözüküyor. daha detaylı fotografla.Gozunde sorun mu var isaretler isaretli bile
Sen önce fotoğraf çekmeyi öğrenGozunde sorun mu var isaretler isaretli bile
Dogru sozlere ne demeli.... ''bir hayir duasi'' bir ''tesekkur ederim'' denilmesi yeterde artar bile. Ayrica zoraki isaret cikarmanin da kimseye faydasi olmaz. ''kurt basi'' buna ornek. Halbuki kaya ve taslarin yapisini incelese bu arkadas... oda gercege vakif olacaktir.fotorafın sağına doğru işlem yap ...kapalı mağara kurt ini gibi bişey olmalı....burda tek bi yorumun yok..bu işte usta olmaya da gerek yok..fikir beyan edebilirsin..burdaki insanlar karşılıksız yardım ediyor..site sahibi belki üç beş kuruş kazanıyordur orasını bilemem..kısacası bizde niye yardım ediyoruz onuda bilmiyorum..bak ben o kadar yorum yapıyorum .bu sitede hiç konu açıp yardım istemedim..ne belalı işlere bulaştıkta gene konu açıp fikir almadık..akıl akıldan üstündür derler belki hata ettik..ama dediğim gibi bu keyfi bi şey..ister yorum yap ister yapma..
Biliyordun da neden geldin, sorular sordun, bir de hakaret etmişsin.Konuyu silebilirsiniz burada bu islerden anlayan yok iyi gunler