Dedektorburada Banner Mobile

İşaret yardım

Dedektorburada Banner Mobile

xxmezarci

Yeni Üye
Ustalar şimdi fotoğraf olsaydı eklerdim ama ekleyemiyorum maalesef diğer isaretlerim gibi foto yok şimdi dağda aile putu haç işareti var üstünde semboller var biz bir ara çalışma yapmıştık haçın etrafında yerde çeşitli seyyar haç işareti vardı ama dikkatimi çeken gün batımına yakın Kaya'nın sağ tarafında bir tane Kaya var onunda üzerinde + veya küçük haç gibi bişey vardı o ne anlama geliyor gün batımında taşın üzerinde ortaya çıkıyor oyma ve farkedilmesi zor aile putuna 7 metre uzaklıktaki taşın üzerinde

james

Aktif Üye
Resim yok, ne diyelim gün batımına dön bir sigara yak. belki resim çekmek o zaman aklına gelir.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
Resim yok, ne diyelim gün batımına dön bir sigara yak. belki resim çekmek o zaman aklına gelir.
ekleyemiyorum demiş elimde foto yok zaten ne millete sataşıp duruyorsun zorla kalbini mi kırdırtacaksın doğru düzgün yorum yapsan olmuyor mu sen burada ki herkesten daha mı üstünsün de üst notadan konuşuyorsun nezaket adına hiç mi terbiye almadın bu sana son uyarım olacak bu şekilde devam edeceksen boşuna yorum yapma zahmetine bile girme.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
Ustalar şimdi fotoğraf olsaydı eklerdim ama ekleyemiyorum maalesef diğer isaretlerim gibi foto yok şimdi dağda aile putu haç işareti var üstünde semboller var biz bir ara çalışma yapmıştık haçın etrafında yerde çeşitli seyyar haç işareti vardı ama dikkatimi çeken gün batımına yakın Kaya'nın sağ tarafında bir tane Kaya var onunda üzerinde + veya küçük haç gibi bişey vardı o ne anlama geliyor gün batımında taşın üzerinde ortaya çıkıyor oyma ve farkedilmesi zor aile putuna 7 metre uzaklıktaki taşın üzerinde
güneş ile ortaya çıkan + işaretinin oraya odaklanın foto olsa daha iyi olurdu ama bu tarz işaretler hep son noktadır

xxmezarci

Yeni Üye
güneş ile ortaya çıkan + işaretinin oraya odaklanın foto olsa daha iyi olurdu ama bu tarz işaretler hep son noktadır
Haklısın ustam sağolasın bi kez tek gitmiştim,tıpkı senin gibi başkalarıda son noktanın ora olduğunu söylediler o zamanlar anlamazdım bakalım nasip kazasız belasız baharda bakacağım inşallah fotoda eklerim