Merhaba arkadaşlar malum yoğunluktan sıkça yazamadım.
Öncelikle sitede epey tartıştık istişare ettik..
ifritler malı mı kaydırır yoksa cihazlarla oynar mı diye.
velhasıl 2’ye bölündük.
Bir Kısım kaydırır dedik bir kısım cihazla oynanır ürün yerinde kalır dedik.
şimdi geçelim geçen hafta başımdan geçen hikayeye..
sevdiğim bir köyden köylü bir abi diyeceğim yaşta bir tanıdığım aradı
“-hocam, bir arkadaş geldi elinde şakül çubuk oda var mahsen var mal var yemin ediyor biz güvenemedik hele gel bir bak doğru mu değil mi ?” Diye..
Çok temiz güzel bir insan olduğu için iş çıkışı uğradım tespiti yaptım bahsedilen odayı buldum kilisenin kuzeyine doğru kaçış tünelinden bağlanan bir mahsen..
tespiti yapan şakülcü tam isabet etmiş tebrik ettim tabi kaçırdığı bazı mineralli alanları da ifşa ettim. Bu mineraldir durun diye.
neyse bir alanda şakülcü yakında tespit yapmış yine baktım, 2-20’de bir küp aldım. Tabiri caiz ise hayvan gibi çekiyor.
mineral testi yaptım bekledim bir daha yaptım. Sonuç aynı olumlu mineral değil. 2 metre Güney’inde bir mezar var onun ne işi var orda onu da bilmiyorum.
sonra dikkatimi çekti 2’20’de aldığım küpün 2 metre Doğusunda bir taş var arkası kazılmış kapatılmış çökme var.
bu ne ? Dedim. hocam bizim amca oğlu istanbulda bir falcı arkadaşına bizim köy Ermeni köyü bir bakta yer söyle çıkarayım diye.
Ee dedim. Devamına falcı’da senin köyde saman bıraktığın yerin orda beyaz taş var, onun arkasında da kırmızı karıncalar var orda bir küp var arkada git kaz al.
10 yıl oluyormuş. Kazıyorlar bir şey yok kapatıyorlar.
1 metre daha geriye gelseler alacaklarmış dedim. Gülüştük falan ama aklım falcı da. Nasıl bir iletişim bu diye sorguluyorum tabi cin alemi ile ilişkide olduğu aşikar diyorum kendimce.
neyse, o gece girdiler 3.5’e kadar aradılar, hocam bir şey yok dediler.
nasıl olur dedim? Toprağın yapısı nasıl?
İlk 2 metre sert doğal, ondan sonrası yumuşak dediler.
haydaa dedim yarın tekrar tespite geleceğim deyip kapadım. Ertesi gün gittiğimde ürün kazılan yerin 1 metre taşa doğru Doğusunda sinyal veriyor.
Ben de onlarda şaşkınız.
kendi kendime şunu diyorum. Ulan 40 cm sapma yaşadım ama geniş açtığım İçin çok farkedilmiyor ama 1.20 sapma nedir yahu bir de kuzeye sapma olur bu Doğuya sapmış.
o gece de girdiler hocam yine üst katman doğal 2’den sonra yumuşacık toprak diyorlar. velhasıl yine bir şey yok.
bekleyin deyip,
büyüğüm, hocam olan muhteremimi aradım sıkıntı var dedim geldi.
daha yolda iken dün de 1.20 sapma var dedi mal orda değil dedi.
noktaya gittik bu kez ilk aldığım noktanın 1.20 kuzeyinde sinyal veriyor.
iyice çıldırma seviyesi anlayacağınız.
tabi ben tespit ettikten sonra şakülcü de gelip ben ne diyorsam aynını diyor.
şu an mal hala ilk tespitimin 1.20 kuzeyinde bekliyor ve yine 2 metreden sonrası yumuşacık toprak.
tabi hocam büyüğüm çevirmeyi yapıp malın kimin olduğu, isimleri, bekçilerin kaç tane olduğunu hepsini çıkardı ve uğraşmayın vermezler dedi.
şimdi soru?
mal kaydı mı?
Yoksa cihazlar ile oynandı mı?
eğer mal kaymadı ise 3.50’ye kadar neden rastlanmadı ve 2ye kadar doğal olan toprağın2’den sonra yumuşacık olarak çıkmasının anlamı nedir?
Hadi bakalım çayları dolduruyorum..
Öncelikle sitede epey tartıştık istişare ettik..
ifritler malı mı kaydırır yoksa cihazlarla oynar mı diye.
velhasıl 2’ye bölündük.
Bir Kısım kaydırır dedik bir kısım cihazla oynanır ürün yerinde kalır dedik.
şimdi geçelim geçen hafta başımdan geçen hikayeye..
sevdiğim bir köyden köylü bir abi diyeceğim yaşta bir tanıdığım aradı
“-hocam, bir arkadaş geldi elinde şakül çubuk oda var mahsen var mal var yemin ediyor biz güvenemedik hele gel bir bak doğru mu değil mi ?” Diye..
Çok temiz güzel bir insan olduğu için iş çıkışı uğradım tespiti yaptım bahsedilen odayı buldum kilisenin kuzeyine doğru kaçış tünelinden bağlanan bir mahsen..
tespiti yapan şakülcü tam isabet etmiş tebrik ettim tabi kaçırdığı bazı mineralli alanları da ifşa ettim. Bu mineraldir durun diye.
neyse bir alanda şakülcü yakında tespit yapmış yine baktım, 2-20’de bir küp aldım. Tabiri caiz ise hayvan gibi çekiyor.
mineral testi yaptım bekledim bir daha yaptım. Sonuç aynı olumlu mineral değil. 2 metre Güney’inde bir mezar var onun ne işi var orda onu da bilmiyorum.
sonra dikkatimi çekti 2’20’de aldığım küpün 2 metre Doğusunda bir taş var arkası kazılmış kapatılmış çökme var.
bu ne ? Dedim. hocam bizim amca oğlu istanbulda bir falcı arkadaşına bizim köy Ermeni köyü bir bakta yer söyle çıkarayım diye.
Ee dedim. Devamına falcı’da senin köyde saman bıraktığın yerin orda beyaz taş var, onun arkasında da kırmızı karıncalar var orda bir küp var arkada git kaz al.
10 yıl oluyormuş. Kazıyorlar bir şey yok kapatıyorlar.
1 metre daha geriye gelseler alacaklarmış dedim. Gülüştük falan ama aklım falcı da. Nasıl bir iletişim bu diye sorguluyorum tabi cin alemi ile ilişkide olduğu aşikar diyorum kendimce.
neyse, o gece girdiler 3.5’e kadar aradılar, hocam bir şey yok dediler.
nasıl olur dedim? Toprağın yapısı nasıl?
İlk 2 metre sert doğal, ondan sonrası yumuşak dediler.
haydaa dedim yarın tekrar tespite geleceğim deyip kapadım. Ertesi gün gittiğimde ürün kazılan yerin 1 metre taşa doğru Doğusunda sinyal veriyor.
Ben de onlarda şaşkınız.
kendi kendime şunu diyorum. Ulan 40 cm sapma yaşadım ama geniş açtığım İçin çok farkedilmiyor ama 1.20 sapma nedir yahu bir de kuzeye sapma olur bu Doğuya sapmış.
o gece de girdiler hocam yine üst katman doğal 2’den sonra yumuşacık toprak diyorlar. velhasıl yine bir şey yok.
bekleyin deyip,
büyüğüm, hocam olan muhteremimi aradım sıkıntı var dedim geldi.
daha yolda iken dün de 1.20 sapma var dedi mal orda değil dedi.
noktaya gittik bu kez ilk aldığım noktanın 1.20 kuzeyinde sinyal veriyor.
iyice çıldırma seviyesi anlayacağınız.
tabi ben tespit ettikten sonra şakülcü de gelip ben ne diyorsam aynını diyor.
şu an mal hala ilk tespitimin 1.20 kuzeyinde bekliyor ve yine 2 metreden sonrası yumuşacık toprak.
tabi hocam büyüğüm çevirmeyi yapıp malın kimin olduğu, isimleri, bekçilerin kaç tane olduğunu hepsini çıkardı ve uğraşmayın vermezler dedi.
şimdi soru?
mal kaydı mı?
Yoksa cihazlar ile oynandı mı?
eğer mal kaymadı ise 3.50’ye kadar neden rastlanmadı ve 2ye kadar doğal olan toprağın2’den sonra yumuşacık olarak çıkmasının anlamı nedir?
Hadi bakalım çayları dolduruyorum..