Neye göre kazı dostum biraz bilgi verebilir misin.? RastgeleAntalya ve cevresinde lutfen yardimci olun iyi bir hoca lazim
hoca form larına baksaydın keşkediyat telini alın bölgenindiyanet teli vardır illaki netteAntalya ve cevresinde lutfen yardimci olun iyi bir hoca lazim
Antalyada olanlar bu konuda sana yardımcı olacaklardır..... konu neydi ... ve ne gibi sıkıntılar var ..biraz bahsedersen iyi olur ... geçmiş olsun ... rabbim şifa versinAntalya ve cevresinde lutfen yardimci olun iyi bir hoca lazim
abi ben zaman ve isgucu kaybina.siddetle karsiyim..gectigin yere iyi bakacaksin kii arkana donup bidaha bakmaa...keskeler le yasamaMal bulanındır sayın ustam araştırma takipçilik ve bilginize hayranım doğrusu ta temmuzu bile hatırlayıp bide çıkarmışsınız baska bi konuda okumustum bu konuyu nickinizi dedektif veya sheriff olarak gerçekten degistirmenizi siddetle arz ederiz)
Varolasın ustam sevgiler saygılarabi ben zaman ve isgucu kaybina.siddetle karsiyim..gectigin yere iyi bakacaksin kii arkana donup bidaha bakmaa...keskeler le yasama