reflektor11
Member
Görsel. Merdiven ve bitisindeki mezar örneği
Ekli dosyalar
-
5.8 MB Görüntüleme: 142
-
3.6 MB Görüntüleme: 134
-
3.5 MB Görüntüleme: 137
3 olmalı usta 2 si görünüyor 3.basamak kırmışlar gibi geldi banamerdiven kaç basamak ?
Aş sana görmediğin bir şey daha kardeş. Bizim forumumuzun güzelliği de bu işte.benim gördüğüm merdivenler hep 4 basamakli idi.
Burada kalacağını sanmıyorum ustam malzemenin,bu hemen kayanın bitip ovanın tarlalarin başladığı yerden 3 metre civarı yükseklikte tepenin yüksek kısımlarını arastirmadim ama arastirmak gerekAş sana görmediğin bir şey daha kardeş. Bizim forumumuzun güzelliği de bu işte.
Açık alanda ana kayaya oyulan merdivenler genellikle tek sayıdır, kutsal yer ifade eder. Sağ ayakla başlayıp aynı ayak ile bitirmek anlamındadır.
Yet çok güzel, araştırılmayı hak ediyor. Kırık basamaktan malı alınmış. Ana malzeme duruyor mu tespite bakar!!
BencedeBurada kalacağını sanmıyorum ustam malzemenin,bu hemen kayanın bitip ovanın tarlalarin başladığı yerden 3 metre civarı yükseklikte tepenin yüksek kısımlarını arastirmadim ama arastirmak gerek
Ben bı tarz yerlerde her zaman bir yerlerde birşeyler vardor kanaatindeyim. O yüzden çok ciddi araştırma yaparım, öyle böyle değil. O yüzden kişi kendinden bilir işi kabilinden sen de öyle yap diyorum.Burada kalacağını sanmıyorum ustam malzemenin,bu hemen kayanın bitip ovanın tarlalarin başladığı yerden 3 metre civarı yükseklikte tepenin yüksek kısımlarını arastirmadim ama arastirmak gerek
Anladim ustam müsait zamanda arastiracagim detaylı olarakBen bı tarz yerlerde her zaman bir yerlerde birşeyler vardor kanaatindeyim. O yüzden çok ciddi araştırma yaparım, öyle böyle değil. O yüzden kişi kendinden bilir işi kabilinden sen de öyle yap diyorum.