aziz nicolas
Member
Ustalarım selamın aleyküm herzaman dağlardayız yine nurdan boşluk ve metal sinyali aldım çubukla sizce giriş olma ihtimali varmı
Evet rulmanlı çubuk 10 yıldır kullanıyorum mezar açtırdığı oldu ama soygun yemişti mezarBence yok
Sence
Yada çubuğun ne diyor onun görüşü de onemli
Çubuk ekmek yedirdiyse sana kimseye bir şey sormana gerek yok şayet güveniyorsan elinde ki cihaz yada çubuklara kazacan abim benim
Sahtekarların sattığı rulmanlı çubuk sa hiç bulaşma derim
Verdiği şey, 10 yıl güzel hayaller kurdurur buna bende dahil.10 yıldır kullandığın rulmanlı çubuk 10 yılda ne verdi sana özele yazabilirsin
Hayallerini kırmak istemem anma çubuk metal de bulur altın da bulur siz sadece doğru çubuğu bilmiyorsunuz ondan dolayı bulamıyorsunuz birde ustam şöyle bir gerçek var ALLAH azze ve celle nasip edecek nasipte yoksa saçını başını da yolsan nafile nasip gelmiş ise inşaat teli ile bulursun yıllar evvel dedim yine diyorum çubuk metal bulur ve bu bir idda benim iddam bunu da kanıtlamak ile mükellefim dedim vede kanıtlayacam inşeALLAH dünyanın bütün cihazları çubuk kadar değeri yok gözümde eskiden çubuk ve cubukcudan nefret ediyordum şimdi ise çubuğu ön plana çıkarmak için çabalıyorum ne garip deyil miVerdiği şey, 10 yıl güzel hayaller kurdurur buna bende dahil.
Çubuk metal bulamaz. Çubuk boşluk doğru şekilde bulma oranı yüzde 3 tür. bunu yazarken ellerim bakır renginde olduğunu söyleyebilirim ama artık bıraktım gpr falan var tüm sistemler ama o yıllar boşa geçmiş sayılmaz o zamanlar çubuk vardı şimdi teknoloji
Çubukla boşluk konusunda zsyıftım her zaman bir türlü gelişemedim ama çubuğu dedektör gibi kullanıyodum ben önden çubukla arkadaşlar dedektörle arkamda gelirdi çok tektek para topladım ama hepsininde kondisyon sıfır hurda metalden farkı yok hiçbirinin10 yıldır kullandığın rulmanlı çubuk 10 yılda ne verdi sana özele yazabilirsin
Ustam hangi çubuğu önerirsin ben yıllardır hazneli bukelemun çubukları kullanıyorum bazen kaynak yaptığımız elektrot karla geziyorumHayallerini kırmak istemem anma çubuk metal de bulur altın da bulur siz sadece doğru çubuğu bilmiyorsunuz ondan dolayı bulamıyorsunuz birde ustam şöyle bir gerçek var ALLAH azze ve celle nasip edecek nasipte yoksa saçını başını da yolsan nafile nasip gelmiş ise inşaat teli ile bulursun yıllar evvel dedim yine diyorum çubuk metal bulur ve bu bir idda benim iddam bunu da kanıtlamak ile mükellefim dedim vede kanıtlayacam inşeALLAH dünyanın bütün cihazları çubuk kadar değeri yok gözümde eskiden çubuk ve cubukcudan nefret ediyordum şimdi ise çubuğu ön plana çıkarmak için çabalıyorum ne garip deyil mi
Valla ustam 10 metre kazdım çubuğumun metalini güvenip maden çıktı ordan numune aldım kattım yine aynı yeri çekiyor olduğun bölgede çok mineral maden var dedektör olarak impact pro kullanıyorum zaman zaman dedektörle bile maden kazdığım oluyor olduğum bölge çok zengin ama ya biz bu işi yapamıyoruz yada nasip değilhazneli çubuk daha iyi bana göre gezdiğin bölgeye ait mineralleri ekleyebiliyorsun bu şekilde mineral yanıltması en aza iniyor