Sidi alkala
Yeni Üye
Fotoğraf makinesi ile yer altının fotoğrafini çektiklerini söylüyorlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı??
.Fotoğraf makinesi ile yer altının fotoğrafini çektiklerini söylüyorlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı??
define yada hazine fotoğraf makinesi diye denk gelmiştim bir iki defa dedektör ararken, fiyatı da epey vardı. bu nasıl lan böyle diye bi bakayım dedim garibime gitti burda konu açmayı düşündüm ama sonra vazgeçtimFotoğraf makinesi ile yer altının fotoğrafini çektiklerini söylüyorlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı??
Merhaba, 2 kez, farklı kişiler ile 2 farklı cihaz geldi, çekim yapıldı. Gece flaş ile yapılan çekim. Bildiğin gece yani flaşın patlayabileceği şekilde karanlıkta yapılan çekim. Resimleri gördüm, oda içinde, küp içinde ve toprak yüzeyi ve derininde gösteriyor güya, test etmedim doğruluk payını. Biri düzmece geldi ama diğeri soru işareri hala kafamda.Fotoğraf makinesi ile yer altının fotoğrafini çektiklerini söylüyorlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı??