Dedektorburada Banner Mobile

Domuzlu sikke para

Dedektorburada Banner Mobile

PiSaGoR_35

Member
O yanlış atmışım doğrusu bunlar özür

PiSaGoR_35

Member
He bende defineden falan buldun zannettim
Define kim biz kim be ağ bey ben ne anlarım 😞
Nenem vaktiyle dedemden arakladığı tırtıkladığı birikim için kumbarası vardı yerini unutmuştu onu bulduk değişik pereler çıktı coğu buna benzer

Hazineci16

Yeni Üye
Define zor iştir ama hem tehlikeli hem eğlenceli tehlikesi nedir diye sorarsan hastalık yapar şeytanlar cinler o parayı alırken zorluk çıkartır sonrası kolay zaten bizim köyde 7 kazanlı define var onu arıyoruz şimdi bulursak kafayı yermiyiz bilemem ama şeytanlar parayı koruyorsa sıkıntı daha dokunduğumuz gibi yanımıza gelirler

PiSaGoR_35

Member
Define zor iştir ama hem tehlikeli hem eğlenceli tehlikesi nedir diye sorarsan hastalık yapar şeytanlar cinler o parayı alırken zorluk çıkartır sonrası kolay zaten bizim köyde 7 kazanlı define var onu arıyoruz şimdi bulursak kafayı yermiyiz bilemem ama şeytanlar parayı koruyorsa sıkıntı daha dokunduğumuz gibi yanımıza gelirler
Abow 😳 cinconlar şeytanlar ağ bey senin ağzın ne söylir 😳 ben korkarım
7 kazanlı define vay be köşeyi dönersiniz ha 🙄
Sizin köy nerde ağ bey hangi il ki 🤔

pangeo

Member
Στο νόμισμα αναγράφεται η λέξη «Σέλευκος». Ο Σέλευκος ήταν ένας από τους τέσσερις στρατηγούς που χώρισαν την αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είχε πάρει το ανατολικό μέρος μέχρι την Ινδία

edirne22

Editör
tamamen sahte olduğunu düşünüyorum.
birisi özensiz çalışmış, hatta baya komik

sanal defineci

Bilgili Üye
bu domuz paraları baya meşurdur.ta dedem zamanından bilirim..tahminen-1800 lü yıllarda dolndırıcıların bulduğu bi numara..takyanus parası diye namı vardır..güya çok kıymetlidir..tarihte ne böyle bi kral yaşadı,nede üzerine yazı diye karalanan harflerin bi manası var.tamamen uydurma..pek çok versiyonu vardır.ancak temel itibariyle yedi domuz muhakkak olacak..bu ise hakiki domuz sikkesi..1745245260505.png
1745245260505.png