Tarlanı ipotek alıp asgari ücrete çoban tutuyor seni![]()
Biz insanlar demişsiniz insan kaldımıkı Bi doğruları de bakım senı turkıye dünya dışı yaparlar ornek bir doğru diyim faiz heramdır ama tur kıyenın her yerı faızle ıslıyor kadına bakmak heramdır ama turkıyede kadın erkek kol kola ders çalışıyor okullarda şimdı insanlar kızacak İnsanların açtığı yara kapanır sehıtlıkle son bulur ama ALLAH IN ACTIGI CEHENNEM KUYUSU KAPANMAZ o boy le demıs su soyle demıs tın FATIHIN İZİNDEYİZ FATIHIN İZİNDEN GITMIYENLER HERKEZ HAINDIR sebebı peygamber mujdelemıs peygamberın muzdeledıgının ızınden gozu kapalı gıdılır BENIM GOZUMDE fatıh ıstanbulu aldı sen oraya karı oynatasın dıye almadı doğruları dedık insanlah benı ıdam etmezler sımdı yobaz dıcekler ozaman en buyuk yobaz fatıh sultan Mehmet dıyecegım bende ozaman susacaklar bu tıp ınsanlar münafık ulke bu tıp ınsanlar yüzünden faıze ahlaksızlığa yasanmazlık hale geldı yoksa ınsanlara doğru yolu gosterırsen ınsanlarımız anlayışlıdır uzum uzume baka baka kararır bizde hep sıyah adamlara baktık karardık fakırın hakkıda yıyılıyor bu yüzden cunkı onculuk yapacak daha guclu musluman tayfası çıkmadı çıksaydı ısler duzelırdı kımın hayırlı kımın hayırsız olduğunu ALLAH bılır buyuzden kimseye karalama yapmıyorum ama gerçekte açlık korkusu ülkede almış basını gıdıyor bu yüzden en rahat benım heralde dusunce tasam yok elhamdulıllah bı düşüncem kup onuda sehırden uzaklasmak ıcın ıstıyorum adamların sacları bem beyaz olmuş genç yasta gercı kendı aklından sacları beyazlamış o ayrı ac gözlü olduğu ıcın onu alırım makam mevkı dusuncesı derken saclar bem beyaz olu verıyor evdekı koltuğumu ona mı versem acıysım geldıGecen senede buna yakin bir proje vardi .tavuk .koyun. inek hangisine bas vurmak istiyorsan ona dilekce veriyordun .tarim ilceden .ogle tahmin ediyorsam maddi durumu dusuk insanlara veriyorlardi.koyden iki kisiye cikti .ve maddi durumu iyi iki kisiye .arkadaslan muhabbet ediyoz nasil sana cikar diye .adamim vardi dedi.zaten adami demis sen bas vur ben senin isini hallederim diye...ve koydede ihtiyac sahibi okadar insan varken .biz insanlar nezaman insan olmayi becerecez.