C CANADALI Aktif Üye Katılım 9 Nis 2015 Mesajlar 141 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 61 9 Haz 2017 #1 Define ararken nerden ne çıkacağı belli olmaz ona göre aramalı demi.:zuhaha:
murattırosso Hakimiyet ALLAH 'cc'dır. Süper Moderatör Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 1,101 Tepkime puanı 1,200 Puanları 17 9 Haz 2017 #2 Şimdi düşünüyorum çalışmalarımızı da bi kaç yerde aynen bu görüntü oldu gibi sanki. Çok fena bi durum.
Şimdi düşünüyorum çalışmalarımızı da bi kaç yerde aynen bu görüntü oldu gibi sanki. Çok fena bi durum.
S:W:A:T Editör Katılım 11 Mar 2017 Mesajlar 863 Tepkime puanı 5 Puanları 0 Konum İtaly 9 Haz 2017 #3 Güzel paylaşım
ÖMER HATTAB Editör Katılım 23 May 2016 Mesajlar 826 Tepkime puanı 26 Puanları 0 9 Haz 2017 #4 Yer altı görüntüleme güzelmiş hangi cihazı kullandılar acaba
C CANADALI Aktif Üye Katılım 9 Nis 2015 Mesajlar 141 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 61 9 Haz 2017 #5 ÖMER HATTAB' Alıntı: Yer altı görüntüleme güzelmiş hangi cihazı kullandılar acaba Genişletmek için tıkla ... Böyle bir görüntüleme cihazı olsaydı. Sanırım dünyada define kalmazdı.:zuhaha:
ÖMER HATTAB' Alıntı: Yer altı görüntüleme güzelmiş hangi cihazı kullandılar acaba Genişletmek için tıkla ... Böyle bir görüntüleme cihazı olsaydı. Sanırım dünyada define kalmazdı.:zuhaha:
C CANADALI Aktif Üye Katılım 9 Nis 2015 Mesajlar 141 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 61 9 Haz 2017 #6 murattırosso' Alıntı: Şimdi düşünüyorum çalışmalarımızı da bi kaç yerde aynen bu görüntü oldu gibi sanki. Çok fena bi durum. Genişletmek için tıkla ... Bazı yerlerde bu tip olması muhtemel ararsın ararsın bulmazsın ama yerden eminsin işte aynen onun karakatürü gibi.:disturbed:
murattırosso' Alıntı: Şimdi düşünüyorum çalışmalarımızı da bi kaç yerde aynen bu görüntü oldu gibi sanki. Çok fena bi durum. Genişletmek için tıkla ... Bazı yerlerde bu tip olması muhtemel ararsın ararsın bulmazsın ama yerden eminsin işte aynen onun karakatürü gibi.:disturbed: