Dedektorburada Banner Mobile

Cinli veyada tılsımlı taş

Dedektorburada Banner Mobile

Hazineci.16

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar size şimdi bir konudan bahsedeceğim geçen sene babam bir taş görmüş bu taşın içinde para olduğunu söylüyor taşın alt tarafında yeşil suyu akmış gibi şeyler varmış yosun tutmuş gibi ama taş kuzeye doğru bakmıyor güneye bakıyor sonra biz beraber bu taşa gittik ancak taşı bulamadık babam küçükkende bazen bu taş görünüyor sonra kaybolur diyordu ikindi saatinde taş görünüyor ikindiden sonra taş görünmüyor babamın dediğine göre o taş oraya geldiginde diğer taşlar bile değişiyor oranın arazisi toprağı değişiyor diyordu babam taşın üstüne falan oturmuş sonra gece geldik biz ama taşı bulamadık biz bu taşın yüklü bir para sakladigina ve cinli olduğunu düşünüyoruz bazen taş görünüyor bazen görünmüyor acaba bu taşı tekrar nasıl görebiliriz

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
"Euzu billahi mineşşeytanirracim.bir defa oku Bismillahirrahmanirrahim" 786 oku.

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ, بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ.
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah'a sığınırım, Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla" anlamına gelir.
genellikle bir işe başlarken veya bir şeyden korunmak için okunur. Örneğin, Kur'an okumaya başlamadan önce veya bir tehlike anında okunabilir.
Ustam Euzu billahi mineşşeytanirracim Dedikten sonra ilk Besmele ile başla 786 defa hiç ara vermeden o zaman büyütüyorsun varsa ne varsa bozulur oraya Allah'ın rahmeti tecelli eder Sizin bahsettiğiniz şekildeyse bana göre güneşin bir oyunudur Güneş'le alakalıdır Yani sayeniz ilk Besmele ile başlayacaktır

İnnovia

Aktif Üye
2025 çağında halen bunların konuşulması ve inanılması komik bir durum .Babanızı ruh sağlığı doktoruna götürmeniz gerekirdi .

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
2025 çağında halen bunların konuşulması ve inanılması komik bir durum .Babanızı ruh sağlığı doktoruna götürmeniz gerekirdi .
Siz insanlarla dalga geçme hakkına sahip değilsiniz inanırsan dahil olursun İnanmazsan bir şey yazmaz olur biter Alayı ya da Hakaret etme hakkınız yoktur

İnnovia

Aktif Üye
Siz insanlarla dalga geçme hakkına sahip değilsiniz inanırsan dahil olursun İnanmazsan bir şey yazmaz olur biter Alayı ya da Hakaret etme hakkınız yoktur
Ben size laf etmedim sakin olun,görüşümü belirttim ve kimseyle alay etmiyorum. Sizde bilip bilmeden benim mesajımı alıntı yapıp beni bu şekilde itham etme hakkına sahip değilsiniz.

Maaradamı

Member
Definede cin vs. Bunların safsata olduğunu düşünüyorum. Kimse şizofrenim, bipolarım veya yoruldum halüsinasyon gördüm diyemiyor, define cin var diyor

Siz Ecnebiler gibi vampire, hayalete, inanıyor musunuz. Aynı şey, aynı safsata
Bu benim düşüncem, kim neye inanıyorsa inansın

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ben size laf etmedim sakin olun,görüşümü belirttim ve kimseyle alay etmiyorum. Sizde bilip bilmeden benim mesajımı alıntı yapıp beni bu şekilde itham etme hakkına sahip değilsiniz.
Benimle alay edemesiniz ve Benimle alay etmediğinizi biliyorum Vatandaş la alay etiginiz için sizi uyardım sadece

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar size şimdi bir konudan bahsedeceğim geçen sene babam bir taş görmüş bu taşın içinde para olduğunu söylüyor taşın alt tarafında yeşil suyu akmış gibi şeyler varmış yosun tutmuş gibi ama taş kuzeye doğru bakmıyor güneye bakıyor sonra biz beraber bu taşa gittik ancak taşı bulamadık babam küçükkende bazen bu taş görünüyor sonra kaybolur diyordu ikindi saatinde taş görünüyor ikindiden sonra taş görünmüyor babamın dediğine göre o taş oraya geldiginde diğer taşlar bile değişiyor oranın arazisi toprağı değişiyor diyordu babam taşın üstüne falan oturmuş sonra gece geldik biz ama taşı bulamadık biz bu taşın yüklü bir para sakladigina ve cinli olduğunu düşünüyoruz bazen taş görünüyor bazen görünmüyor acaba bu taşı tekrar nasıl görebiliriz
Ustam bu resimler Diyarbakır Egil kalesinden .
Bu resim kış ve yaz değişmekle beraber saat 12 ;30 ile 13:30 arası gürünebilir.
Screenshot_20250731-233329_Chrome.jpg

624101-1059991869.jpg