samizel Aktif Üye Katılım 1 Eki 2019 Mesajlar 193 Tepkime puanı 141 Puanları 7 Yaş 35 Konum Burdur 14 Tem 2022 #1 Demirden bu kulluk hangi dönem ve uygarlığa aittir acaba? Birde maddi değeri varmıdır?
Bumin Keykubat Aktif Üye Katılım 1 May 2021 Mesajlar 125 Tepkime puanı 156 Puanları 7 Konum UluPAMİR ile KKTC 14 Tem 2022 #2 Üreten ustanın hayal gücüne diyecek yok Yeni dönem ürünü, meraklısına giderse sigara parası bırakır diye düşünüyorum.
Üreten ustanın hayal gücüne diyecek yok Yeni dönem ürünü, meraklısına giderse sigara parası bırakır diye düşünüyorum.
samizel Aktif Üye Katılım 1 Eki 2019 Mesajlar 193 Tepkime puanı 141 Puanları 7 Yaş 35 Konum Burdur 14 Tem 2022 #3 Bumin Keykubat' Alıntı: Üreten ustanın hayal gücüne diyecek yok Yeni dönem ürünü, meraklısına giderse sigara parası bırakır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Yeni dönem derken
Bumin Keykubat' Alıntı: Üreten ustanın hayal gücüne diyecek yok Yeni dönem ürünü, meraklısına giderse sigara parası bırakır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Yeni dönem derken