Dedektorburada Banner Mobile

Bu işaretin anlamını bulamadım

Dedektorburada Banner Mobile

Ketchup

Yeni Üye
Ustalarım öncelikle selamün aleyküm define ile hiç alakam yoktur bir rüya gördüm dedem gilin evindeki el işaretini gördüm biz bu işareti normal figür olarak biliyorduk araştırdım Ermeni işaretiymiş sağ kabartma bir el işareti dedem gilin evi de kiliseye yakın Max 1 km e ev tadilat görüp yeninden yapıldı bir şey çıkmadı çıkacak şeyin kuyuda olduğunu düşünüyorum 20 metrelik bir kuyu var neyse araştırdım falan evin 15 metre yanında eski bir çınar ağacı var baya büyük bir ağaç baya eski dediğim dedem gilin evinin ilerisinde de bu işareti gördüm ve bunun da altında bizim evdeki el işaretinin küçüğü var bizdeki olan el bir insan eli boyutunda buradaki kabartma el de baya küçük ve üstünde de bu şekil var ustalarım yorumunuz nedir şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bu fotoğraftan pek bişey seçebilmek mümkün değil ama el tam mıdır parmaklar nizami mi fotoğraflarını yüklerden ona göre yardımcı olalım

• Beğen
Tepkiler: nik

Ketchup

Yeni Üye
bu fotoğraftan pek bişey seçebilmek mümkün değil ama el tam mıdır parmaklar nizami mi fotoğraflarını yüklerden ona göre yardımcı olalım
Evet el tam parmaklarda eksiklik yok absürt bir dengesizlik de yok bildiğimiz el parmak boyları falan da eşit yarın yükleyeyim elin hepsini

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bu işaret süsleme gibi duruyor onun dışında seçilmiyor ne olduğu ama el işareti tam ise baş parmak yönünde ilerleyin tahminim 3 mezar olduğu yönünde 2 boş bir dolu tuzaklı ve zordur işi 5 metre ve katları şeklinde ilerleyin bir baş parmak işareti veya küçük bir artı bulursanız civarda orayı da inceleyin