Anke
Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 193827daha oncede attim bu işin sonu nereye gidiyor
A.s kesinlikle haklisiniz foto yetersiz ama atacam geniş acilardan burasi cin kayasi diye geciyor dibindede der varS.a değerli kardeşim, soldaki üç noktanın sonunda düz kapak gibi bir kaya var ve o kayanın da sağında düz yukarı doğru çıkan bir kaya bloğu var. İkisi de dikkat çekici lakin tek resim yetersiz. İncelenmesi ve çok çok resimlenmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. Hayırlı forumlar
Teşekkurler ama kale değil o kesin geniş acilarda foto atcm yarinKaleden dereye su almak için yapılmış olabilir merdivenler. Eğer kale varsa gizli geçit de vardır. Eğer kale değilse mezar olabilir bundan dolayı detaylı bir çalışma lazım. İşi bilmiyorsanız video ve resimlerle ustaları adeta bölgede gezdirmeniz gerekir ki o zaman net bir sonuç alırsınız belki. Hayırlı forumlar
Hocam yere kadar di son basamaği kirmişlar aldinda kaya olunca birakmislar![]()
BU BASAMAKLARIN TAMAMINI GÖREBİLİRMİZ BİR YERE KADAR YA TAŞ ÇIKARTILMİŞ YADA MERDİVEN YAPILMİŞ MERDİVENLERİN DEVAMINDA İSKELE YAPILMİŞ OLABİLİR O NUN İÇİN BURANIN TAMAMINI GÖRMEMİZLAZIM.
SAYGILAR VE SEVGİLER.
Hocam 5 merdivenin yaninda bi oyma var işaretlemişsiniz onu bende ilk defa farkettim tesekurlerTEkli dosyayı görüntüle 193847Tabure taşıda olabilir çevreden fotaraf çek 50 60 tane birde D var kayada boşlik bak kapalı mağra olabilir tabi D se