Dediklerinizin hiçbiri olmamış. Ezbere ve karalamak için yorum yapiyorsunuz . Anlaşılan sahteciliktede iyisiniz. Bizzat kendim buldum herturlude arkasindayim zaten müzeye teslim edince belli olur .Rediksüyona uğramış neme ve suya maruz kalmış , ferroksit baskın gelince yeşilden maviye dönmüş , bu kadar ağır işlemlere maruz kalan para en az 2000 sene toprak altında kalmalı ve kondisyon 2 lere 3 lere düşer. Bunu yapan kimse acele etmiş suyu fazla vermiş sürekli oksijen teması renk atlamalarını hızlandırmış. Parayı basmış 0.05 kum ile eskitmiş kasalar için de bire bir toprağa temas edecek şekilde serpmiş her gün su vermiş muhtemel toprağı çürütmek için ayran da dökmüştür birde toprağı havalandırmış oksijen teması olsun diye ama fazla olmuş . Sahte .
Yok be hacı abi sahtekar adamların getirdiği paraları gördükçe öğrendim , Bu parada aynı o paralardan üstüne alınma , göre göre sahtekar adamı da tanır olduk . Doğrudur sen çıkarmışsın dırDediklerinizin hiçbiri olmamış. Ezbere ve karalamak için yorum yapiyorsunuz . Anlaşılan sahteciliktede iyisiniz. Bizzat kendim buldum herturlude arkasindayim zaten müzeye teslim edince belli olur .
Maşallah görerek ogrenmeyi baya asmissin artık asama asama tüm işlemi anlatacak dereceye gelmissin. Birde yoruma sahte yazipta özelden fiyat verenler var hacii anlarsin umarım. Varsa orjinali yoruma eklede gorelim mrk ettim bende şimdi.Yok be hacı abi sahtekar adamların getirdiği paraları gördükçe öğrendim , Bu parada aynı o paralardan üstüne alınma , göre göre sahtekar adamı da tanır olduk . Doğrudur sen çıkarmışsın dırmüzeye verince belgesinide göster bize hiç görmedim o belge nasıl birşey , sayende Adam olur birşeyler öğrenirim Belki vaz geçerim sahtekarlık tan Hayır dua mı alırsın.
Tamam birdaha olursa adminlere bildiririm.Kim özele fiyat veriyor çapanoğlu66 böyle durumlarda özellikle ricalarda bulunduk hem site için hemde üyelerin sıkıntı yaşamaması için her zaman konularda işleriz. Böyle bir durumlarda lütfen Admin veya yetkili arkadaşlara bilgi verin konu içinde olmasada özel mesajlar bölümüne yazınız .
Yozgat in neresinden sin güzel abim ?Maşallah görerek ogrenmeyi baya asmissin artık asama asama tüm işlemi anlatacak dereceye gelmissin. Birde yoruma sahte yazipta özelden fiyat verenler var hacii anlarsin umarım. Varsa orjinali yoruma eklede gorelim mrk ettim bende şimdi.
İçindenYozgat in neresinden sin güzel abim ?