Dedektorburada Banner Mobile

Bi yardım edin ustalarm

Dedektorburada Banner Mobile

Daffi

Yeni Üye

Ekli dosyalar

DowserMan

Member
bilindik göz önünde talan edilmiş bir yere benziyor ama bu konuda tecrübeli arkadaşlar illaki yorumlayacaklardır

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Son resim hariç hepsi doğaldır sonresim bir üçgen gibi bir şey var doğal olup olmadığını Emin olamadım

Daffi

Yeni Üye
Son resim hariç hepsi doğaldır sonresim bir üçgen gibi bir şey var doğal olup olmadığını Emin olamadım
Bunlar kesinlikle doğal değil 4 tane yan yana sunak gibi yapılmış sadece net çekemedim aceleyle çektim o üçgen dediğinizde V işareti oda gayet güzel yaplmış oyma 4 mezar çıkardık ama mezarlar boş

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bunlar kesinlikle doğal değil 4 tane yan yana sunak gibi yapılmış sadece net çekemedim aceleyle çektim o üçgen dediğinizde V işareti oda gayet güzel yaplmış oyma 4 mezar çıkardık ama mezarlar boş
Öyle diyorsanız öyle dir

AGEMO

Member
Merhaba, aynı fotoğraflarla açtığınız diğer konuda şelaleyi ve dereyi sorma sebebim vardı. Bunlar doğal değil ama sunak da değil... Orada karışık ve detaylı bir alan işareti mevcut... Fotoğraflar ufak tek bir işaret için sorun olmasa da böyle detaylı hem de şifreli alan işaretleri için kısıtlı kalmış. Sizin işleriniz o aktifliğini sorduğum deredeki büyük şelalenin hem kendisinde hem de dere boyu etrafında devam ediyor. Dediğim gibi biraz karmaşık ve arazide yoracak türden... O işaretin hemen yanında önünde bulunduğu noktada bir şey yok varsa da bu işaretlerle ilgisi yok... Bulduğunuzu söylediğiniz mezarların da sunak dediğiniz oymalarla bağlantısı yok... Gidebildiğinizde daha da detaylı yine aynı netlikte (netlik kötü sayılmaz gayet iyi) kayanın kendisi de net görünecek şekilde farklı açılardan, yine yakın ama kısım kısım farklı açı ve mesafelerden bolca fotoğraf çekme şansınız olursa yeniden detaylı ele alırım. Bunun dışında o kayanın kendisinde ya da çok yakın çevresinde bunlara bağlı olarak bir şey aramayın boşa zaman kaybedersiniz.

Daffi

Yeni Üye
Merhaba, aynı fotoğraflarla açtığınız diğer konuda şelaleyi ve dereyi sorma sebebim vardı. Bunlar doğal değil ama sunak da değil... Orada karışık ve detaylı bir alan işareti mevcut... Fotoğraflar ufak tek bir işaret için sorun olmasa da böyle detaylı hem de şifreli alan işaretleri için kısıtlı kalmış. Sizin işleriniz o aktifliğini sorduğum deredeki büyük şelalenin hem kendisinde hem de dere boyu etrafında devam ediyor. Dediğim gibi biraz karmaşık ve arazide yoracak türden... O işaretin hemen yanında önünde bulunduğu noktada bir şey yok varsa da bu işaretlerle ilgisi yok... Bulduğunuzu söylediğiniz mezarların da sunak dediğiniz oymalarla bağlantısı yok... Gidebildiğinizde daha da detaylı yine aynı netlikte (netlik kötü sayılmaz gayet iyi) kayanın kendisi de net görünecek şekilde farklı açılardan, yine yakın ama kısım kısım farklı açı ve mesafelerden bolca fotoğraf çekme şansınız olursa yeniden detaylı ele alırım. Bunun dışında o kayanın kendisinde ya da çok yakın çevresinde bunlara bağlı olarak bir şey aramayın boşa zaman kaybedersiniz.
Bizede V işareti yakınında olur dediler ustam 5-6 metre civarında 3 metrede metal tespiti yapıldı makinetle

AGEMO

Member
Bizede V işareti yakınında olur dediler ustam 5-6 metre civarında 3 metrede metal tespiti yapıldı makinetle
O duruma göre çok değişir. "V varsa o zaman hedefi yakındadır" diye bir kaide yoktur. V (gerçekten V olduğunu varsayarak konuşuyorum) bir kere kolları ölçülüdür ve hem yön hem mesafe verir. Misal kapı ağzı gibi mağara ağzına benzer bir yerde üst kiriş gibi olan kısımda ters duruyorsa anlamı başkadır yatay bir düz kayada ise başka mezar betimlemesi içinde varsa başka büyükçe ve doğala uydurulmuş yarık olarak yapıldıysa başka ama tek başına olmayıp alan işareti içindeyse yine bambaşka... Gerçekten V ise kollar eşitse başka biri kısa biri uzunsa başka... Yanında içinde dış dibinde oyuk olur nokta delik olur murç izi ya da mıh çakılıdır vs anlam yine başka... V gibi görünüp üçüncü kenar gerçekten olmasa dahi adamlar gizli üçgen yapmıştır ve o olmayan kenar bile ölçülmesi gerekebilir.

Diğer konuya baktım şimdi ve o zaten bir V değil ama dahası tek başına da değil... Zaten bu yüzden alan işareti ve hiçbir alan işareti bırakın 5-10 metreyi müjde vb şeklinde tabir edilen ufak meblağ harici 50 metrede kolay kolay hedefi bile olmaz alan işaretleri birkaç yüz metreden başlar ve abartısız yaklaşık 1 km ye kadar atar/atabilir ve dahası hedef tek de olmaz.

Siz yine dediğiniz noktaya bakın tabi, bol şanslar