Z Zayka Yeni Üye Katılım 28 Şub 2020 Mesajlar 23 Tepkime puanı 14 Puanları 4 7 Mar 2020 #1 Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum arkadaslar iyibir alan tarama almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz?
Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum arkadaslar iyibir alan tarama almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz?
Turko Uzman Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 3,303 Tepkime puanı 3,404 Puanları 23 7 Mar 2020 #2 Ben yıllardır alıp satarım daha sıkıntısız iş yapan cihaz denk gelmedi.
Z Zayka Yeni Üye Katılım 28 Şub 2020 Mesajlar 23 Tepkime puanı 14 Puanları 4 7 Mar 2020 #3 A Turko' Alıntı: Ben yıllardır alıp satarım daha sıkıntısız iş yapan cihaz denk gelmedi. Genişletmek için tıkla ... az sıkıntı cıkaran hangi markaydı
A Turko' Alıntı: Ben yıllardır alıp satarım daha sıkıntısız iş yapan cihaz denk gelmedi. Genişletmek için tıkla ... az sıkıntı cıkaran hangi markaydı
mayhem Co Admin Co Admin Katılım 18 Eki 2015 Mesajlar 5,832 Tepkime puanı 5,496 Puanları 24 7 Mar 2020 #4 En iyi alan tarama benim bildiğim cubuk en azından boşluk ve suyu buluyor cihazlardan fayda göreni görmedim çok pahalı cihazlarla tespit yapamayanlar cubukla yapmıştır tespiti yada yaptırmıştır
En iyi alan tarama benim bildiğim cubuk en azından boşluk ve suyu buluyor cihazlardan fayda göreni görmedim çok pahalı cihazlarla tespit yapamayanlar cubukla yapmıştır tespiti yada yaptırmıştır