Arkadaşlar bunlar hakkında daha öncesinde bir konu açmıştım ama pek bir yorum vesaire alamadım net bir yorum alamadım. Bunlar hakkında bilgi almak istiyorum nedir dönemleri kime aittir. Ne kadar eskidir? Ve değerleri nedir internette aradığımda benzerlerini buldum ama tıpatıp aynılarını bulamadım. Müzayede fiyatlarını değerlerini bulamadım üstadlarım sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum teşekkür ediyorum 
Araştırmalarım sonucu Constantinius yazılı olan roma parası 300 lü yıllara ait Licinius 1 yazıldığında paranın aynısı 1 e 1 görülmekte bunların değerleri tarihi açıdan çok büyük olabilir evet. Peki maddi açıdan ve hikayesi aslı nedir bu işlerin profesyonel arkadaşlar üstadlarım ustalarım ilginize sunuyorum saygılar efendim
@vakko @ıYı ustalarım
Araştırmalarım sonucu Constantinius yazılı olan roma parası 300 lü yıllara ait Licinius 1 yazıldığında paranın aynısı 1 e 1 görülmekte bunların değerleri tarihi açıdan çok büyük olabilir evet. Peki maddi açıdan ve hikayesi aslı nedir bu işlerin profesyonel arkadaşlar üstadlarım ustalarım ilginize sunuyorum saygılar efendim
Moderatör tarafında düzenlendi: