Dedektorburada Banner Mobile

3 tane oyuk

Dedektorburada Banner Mobile

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
mezar sunakları zaten eğim ile yön vermiş biri ortadaki kanalla yön vermiş en küçük olan mezar olmayabilir onun etrafını çekip atarsan güzel olur

Ledun

Editör
Bu alan komple mezarlık.

İlk Fotoğraf
Ortadaki oyma/sunak çok kaliteli.
Bayan mezarı.
Ufakda olsa odası var.
Bu odayı bulmalısın.

2nci Fotoğraf.
Ortadaki kaya 2 parça.
Etrafını açın.
Parçanın birisi alınabiliyorsa alın.
Sonra dedektor tutun.

Fotoğraflar yetersiz.

Muhtemel mezarlar bu kayalara
1-2 metre yakında.
Çubukla boşluk baksın anlayan birisi.
Rahat bulur.
Derinlikler 2 metreyi geçmez.

mezar sunakları zaten eğim ile yön vermiş biri ortadaki kanalla yön vermiş en küçük olan mezar olmayabilir onun etrafını çekip atarsan güzel olur
Hocam ilk fotoğraf onların alanı diğer fotoğraflarda onun hemen aşağısındaki taşlar yani 3 4m alandaki taşlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bu alan komple mezarlık.

İlk Fotoğraf
Ortadaki oyma/sunak çok kaliteli.
Bayan mezarı.
Ufakda olsa odası var.
Bu odayı bulmalısın.

2nci Fotoğraf.
Ortadaki kaya 2 parça.
Etrafını açın.
Parçanın birisi alınabiliyorsa alın.
Sonra dedektor tutun.

Fotoğraflar yetersiz.

Muhtemel mezarlar bu kayalara
1-2 metre yakında.
Çubukla boşluk baksın anlayan birisi.
Rahat bulur.
Derinlikler 2 metreyi geçmez.
Hocam buda o taşların alanındaki taşlar sondaki iki fotoğrafta hocam fotoğraftaki gibi karşıdaki hemen üstlerinde olan bir taş oda

Ekli dosyalar

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
mezar alanı sunaklara yakın zaten boşluk tespiti ile rahat bulunur ama değerli var mıdır pek sanmam kişisel takı falan varsa bu nedenle ben pek mezar ile uğraşmam sonu hep hüsran oluyor :)

mezar alanı sunaklara yakın zaten boşluk tespiti ile rahat bulunur ama değerli var mıdır pek sanmam kişisel takı falan varsa bu nedenle ben pek mezar ile uğraşmam sonu hep hüsran oluyor :)
Teşkür ederim hocam o zaman uğraşmaya değmez boşver :)
Bide hocam bu başka bir yerde bir mezar mı andırıyor yoksa bana mı öyle geliyor

Ekli dosyalar

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
mezara benziyor evet ama toplanma alanı yemek yemek için veya dua etmek için yada genel toplantı için yapılmış bir yer de olabilir

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Her isaretin görülecek sekilde 3,5,9 metrelerden çek ekleyin bi etrafını göreyim..
IMG_7799.jpeg

Her isaretin görülecek sekilde 3,5,9 metrelerden çek ekleyin bi etrafını göreyim..
Ekli dosyayı görüntüle 316167
[/QUOTE
tamam hocam çekerim bide size şöyle anlatayım hemn çektiğim fotoğrafın arkasında mezarlık alan var şuanki insanlara dair o mezarların üstünde 3 tane taş var hem taş diktörtgen hem içinde diktörtgen boşluk hepsi ama bi yerden kaldırılıp o mezarların başına mı verilmiş yada daha öncemi ırda onu bilmiyorum bide bu çektiğim resimin yanında 2 tane orta boy küçük timülüs var timülüs üstünde işaret falan hiç yok baktım ama fotoğrafın sol tarafında 50m uzaklıkta kaya içinde uzun oyuklar var 3 tane ve 3gen şeklinde birbirlerinin karşısında ve benim anlamadığım hocam solda 3 tane uzun oyuk arkamda 3 dikdörtgen boşluklu taşlar karşımsa 2 tane timülüs ve önümde mezar şeklinde taşlar bide ben video çekeceğim yani videolu gösterim daha iyi olur benim düşüncem o çevrenin ama hocam size nerden atabilirim ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nik